• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Najave događaja

naslovna exchange5U četvrtak 17. septembra u 11. časova održaće se prezentacija Portfolija javne imovine i privlačenje investicija u opštinu Stara Pazova u okviru projekta „Integrisani pristup upravljanju javnom svojinom u opštinama Stara Pazova i Ruma” u okviru grant šeme programa Exchange 5.

naslovna trinaesti mini tini festTradicionalni dečiji muzičku festival ove godine puni 18. rođendan. Kao i svake godine, osnovci sa teritorije opštine Stara Pazova, će predstaviti svoje pevačko umeće u dve kategorije: mini - od I do IV i tini - od V do VIII razreda.

naslovna osvajaci vojkaPozivaju se svi građani opštine Stara Pazova da svojim prisustvom uveličaju 10. moto skup u Vojki koji će se održati u nedelju, 01.09.2019. godine. Nakon defilea nastupa rok grupa Osvajači.

kulturno leto 2019 topalkoPored bogatog kulturno-umetničkog programa i niza muzičkih koncerata različitih žanrova za sve sugrađane, koje lokalna samouprava najavljuje povodom dolazećeg Dana Opštine (od 31. jula do 2.avgusta) uskoro će u više mesta staropazovačke Opštine biti održano nekoliko koncerata narodne muzike.

naslovna-PazovizijaObaveštavaju se građani Opštine Stara Pazova da će se 26. aprila 2018. godine u Pozorišnoj sali održati muzički festival takmičarskog karaktera "Pazovizija 2018".

Društveno odgovorno poslovanje i briga o učesnicima u saobraćajuIzvesan broj kompanija, koje posluju na teritoriji Opštine Stara Pazova veliku pažnju obraćaju na oblast društvene odgovornosti kada su u pitanju njihovi zaposleni, klijenti, kupci,proizvodni procesi, uticaj na životnu sredinu itd.

kvizomaniOve godine svetsko kviz prvenstvo održava se u Staroj Pazovi. Prvenstvo okuplja oko 60 takmičara, koji će na višečasovno nadmetanje doputovati u Staru Pazovu u subotu, 7. juna. Ovo je 12. po redu Šampionat, a Republika Srbija je prošle godine ekipno bila šestoplasirana među 40 država učesnica, što je jedan od najboljih uspeha do sada.

Prvi pazovački Donatorski skup za nastradale sugrađane iz poplavljenih područja„Udruženje privrednika, preduzetnika i građana opštine Stara Pazova“ pokrenulo je inicijativu za jedan snažan i obuhvatan projekat, koji je namenjen sanaciji posledica katastrofalnih poplava, kroz restauraciju, obnovu i izgradnju stambenih objekata širom Srbije.

KONKURS KOMPANIJE IGB AUTOMOTIVEOpština Stara Pazova, kao partner organizator, poziva sve zainteresovane građane da se prijave na konkurs kompanije IGB Automotive iz Inđije. Ovaj jednodnevni događaj, odnosno konkurs pod nazivom: „Dani karijere“, će se održati u subotu, 17. maja u svečanoj sali Opštine Stara Pazova (Svetosavska 11) od 10:00 do 13:00 časova. Prisutni predstavnici kompanije IGB Automotive će svakog građanina, koji bude popunio formular sa svojim ličnim podacima i radnom iskustvu, detaljnije informisati o kompaniji, njenom poslovanju i trenutnim potrebama za nove vredne, radne ljude, koji su spremni da stiču nova iskustva, da uče i postanu deo njihovog tima koji broji više od 1000 zaposlenih.

U Golubince stigla Likovna kolonija Vodica 2013Svečanošću koja danas počinje u 19:00 časova u Lovačkom domu u Golubincima otvara se ovogodišnja, 14. po redu, likovna kolonija "Vodica 2013". Nakon kratkog otvaranja i predstavljanja planiranih aktivnosti kolonije svi posetioci i pristigli učesnici uživaće u svečanom programu.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije