• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Poljoprivreda

grb thumbPSS Sremska Mitrovica vršiće izdavanje eID broja poljoprivrednim proizvođačima u zgradi opštine Stara Pazova, Svetosavska 11 – Sala za venčanje, utorkom i četvrtkom, u sledećim terminima:

grb thumbPoljoprivredni proizvođači mogu od danas, ukoliko nisu ranije, da u poštama širom Srbije uzmu parametre za svoj eID broj što predstavlja prvi korak za pristup platformi eAgrar.

grb thumbPoljoprivredni proizvođači u Srbiji od danas mogu, ukoliko nisu ranije, da preuzmu svoj eID broj, što je prvi korak u uvođenju informacionog sistema „eAgrar“, a ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković rekla je da poljoprivrednici taj broj mogu da preuzmu u poštama širom Srbije i da je cilj uvođenja novog sistema da 450.000 poljoprivrednih gazdinstava pređe na digitalno vođenje posla.

grb thumbObaveštavaju se svi zainteresovani koji planiraju da apliciraju na konkurse koje objavljuje Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, da mogu da podnesu zahtev za nultom kontrolom.

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linka u prilogu možete se informisati o Javnim pozivima za organce i dekarbonizaciju poljoprivrede.

grb thumbObaveštavaju se poljoprivredni proizvođači da će se održati predavanja PSS „Sremska Mitrovica“ .

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linkova u prilogu možete se informisati o najnovijim konkursima Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linkova u prilogu možete se informisati o javnim pozivima.

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linkova u prilogu možete se informisati o Bespovratnim sredstva za razvoj lovstva u AP Vojvodini.

grb thumbPoštovani poljoprivredni proizvođači, sa linka u prilogu možete se informisati o subvencijama za podizanje višegodišnjih zasada voća i hmelja.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije