• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Poljoprivreda

grb thumbPoštovani poljoprivrednici, na linku iz priloga možete se informisati o subvencijama Vlade Republike Srbije za zaštitne ramove za traktore.

grb thumbObaveštavamo poljoprivredne proizvođače koji su podneli zahtev za podsticaje putem portala ePodsticaji da redovno proveravaju svoje eSanduče na portalu eUprave https://euprava.gov.rs/ kako bi prihvatili rešenja, koja na taj način postaju pravosnažna i izvršna, što omogućava isplatu sredstava.

grb thumbPokrajinski fond za razvoj poljoprivrede objavio je spisak 12 aktuelnih konkursa za poljoprivrednike, za kreditnu podršku sa kamatnom stopom od jedan odsto na godišnjem nivou, a za koje mogu aplicirati u periodu od 30. marta do 31. oktobra.

grb thumbU četvrtak 14. marta 2024.godine u prostorijama Opštine Stara Pazova – Sala za venčavanje - sa početkom u 10 časova PSSS Sremska Mitrovica održaće predavanje o aktuelnim temama u poljoprivredi vezanim za eAgrar i biljnu proizvodnju.

grb thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linka iz priloga možete se informisati o pravilniku o podsticajima za tov junadi, svinja, jagnjadi i jaradi.

grb thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linkova u prilogu možete se informisati o najnovijim aktuelnim konkursi Pokrajinskog sekretarijata poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

grb thumbObaveštavamo sve poljoprivredne proizvođače da je rok za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji od 18.000 dinara po hektaru produžen do 1. aprila 2024. godine, a danas je počela i isplata te vrste subvencije.

grb thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linka u prilogu možete se informisati o pravilniku o osnovnim podsticajima u biljnoj proizvodnji i Javnom pozivu za 2024. godinu.

grb thumbPoštovani poljoprivrednici, sa linkova u prilogu možete se informisati o afričkoj kugi svinja kao i savetima Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za preventivno sprečavanje širenja iste.

grb thumbObaveštavaju se poljoprivredni proizvođači da će se obaviti prikupljanje ambalažnog otpada u petak, 21.07.2023. godine.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije