• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Pitanja građana i odgovori predsednika

Poštovani predsedniče,
Vašim dolaskom na mesto predsednika sva naselja u Staroj Pazovi dobila su više mogućnosti da se reše ključni problemi koji muče građane. S tim u vezi interesuje me da li možemo očekivati izgradnju petlje na pravcu Stari Banovci – Nova Pazova.

Unapred hvala na odgovoru,
Srdačan pozdrav,
M.K. S. Banovci


Poštovani,
Petlja na autoputu na pravcu Stari Banovci – Nova Pazova spada među projekte koje nameravamo da uradimo u što skorijem roku. Pošto se radi o projektu koji iziskuje značajna sredstva naša lokalna samouprava je u proteklom periodu odmah krenula u pregovore sa JP Putevi Srbije i nakon ispunjenja svih uslova sa naše strane, postignut je dogovor o finansijskoj podršci ove republičke ustanove. Za to vreme Direkcija za izgradnju opštine vrši sve neophodne pripreme, a radi se i na regulisanju svih imovinsko-pravnih pitanja koje neophodno rešiti pre početka izgradnje.

Đ.R.

Predsedniče,
Molim Vas ako možete da potvrdite, da li će i ove jeseni, kao i prošle biti planirana pomoć najsiromašnijim građanima u ogrevu pred zimu?

Dušan Marković, Stara Pazova


Poštovani Dušane,
Ekonomska kriza, u kojoj se nalazi cela zemlja, svakodnevno stvara poteškoće svim građanima u rešavanju osnovnih potreba i u borbi za bolji život. Imajući sve to u vidu, pored akcija pomoći građanima koje smo u proteklih godinu dana uveli u praksu, i u ovoj godini smo planirali da pomognemo najsiromašnijim građanima kroz blagovremeno obezbeđivanje uglja za ogrev. Kao i do sada i ovog puta ovu akciju naša lokalna samouprava sprovodi sa Centrom za socijalni rad.

Đ.R.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije