• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Na ovoj stranici možete preuzeti obaveštenja oglasne table

Oglasna tabla 
Cabello Nova Pazova - dopis za dopunu predmeta Preuzmite dokument »
Dansing bar Cairo Stara Pazova - dopis za dopunu predmeta Preuzmite dokument »
Magarence Stara Pazova - dopis za dopunu predmeta Preuzmite dokument »
Cabello Nova Pazova - rešenje Preuzmite dokument »
Slarabet kodna d.o.o. - rešenje Preuzmite dokument »
Doneto rešenje o postavljanju privremenog zastupnika advokata Milice Rajković iz Stare Pazove za zastupnika Tadiji Marinčiću koji je u listu nepokretnosti 7345 k.o. Stara Pazova upisan kao suvlasnik 2/4 dela na kat. parc. 5380/4 Preuzmite dokument »
Doneto rešenje o postavljanju privremenog zastupnika advokata Milice Rajković iz Stare Pazove za zastupnika preduzeću "Kugleks" eksport-import iz Beograda, Bulevar Revolucije 80, upisan u listu nepokretnosti 4336 k.o. Nova Pazova kao vlasnik na kat. parc. 4629/2 Preuzmite dokument »
Doneto rešenje o postavljanju privremenog zastupnika advokata Milice Rajković iz Stare Pazove za zastupnika Miljuš Cveji iz Belegiša, ul. Vere Miščević 64, upisan u listu nepokretnosti 5422 k.o. Stara Pazova kao suvlasnik na kat. parc. 4511/5 Preuzmite dokument »
Rešenje o odbacivanju zahteva Stojanović Biljane iz Nove Pazove za izdavanje odobrenja za zauzeće javne površine Preuzmite dokument »
Doneto rešenje o postavljanju privremenog zastupnika advokata Milice Rajković iz Stare Pazove za zastupnika pravnim sledbenicima Ružice Cvetić iz Beške, koja je u listu nepokretnosti 4527 k.o. Vojka upisana kao suvlasnik u 1/3 dela na kat. parc. 481/2, 482/2 i 483/2 Preuzmite dokument »
Doneto rešenje o postavljanju privremenog zastupnika advokata Milice Rajković iz Stare Pazove za zastupnika pravnim sledbenicima Filip Pavelu iz Stare Pazove, koji je u listu nepokretnosti 8946 k.o. Stara Pazova upisan kao suvlasnik u 1/4 udela na kat. parc. 5399/6 Preuzmite dokument »
Doneto rešenje o postavljanju privremenog zastupnika advokata Milice Rajković iz Stare Pazove za privremenog zastupnika Iveti Stoisavljević iz Stare Pazove, koja je u listu nepokretnosti 3193 k.o. Stara Pazova upisan kao suvlasnik u 2/27 udela na kat. parc. 9383/35 Preuzmite dokument »
Obaveštenje taksi prevozniku Milanu Radiću iz Nove Pazove Preuzmite dokument »
Obaveštenje taksi prevozniku Borisu Živkoviću iz Stare Pazove Preuzmite dokument »
Doneto rešenje o odbacivanju zahteva Vere Jovanović iz Novih Banovaca, vlasnice u.r. "DžAV MAKS" iz Novih Banovaca Preuzmite dokument »
Obaveštenje o donetom Rešenju za izdavanje dozvole za tretman-skladištenje neopasnog otpada i mehnički tretman otpada od metala Preuzmite dokument »
Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja projekta dogradnje poslovno-proizvodnog objekta na životnu sredinu - TANKMONT d.o.o. Preuzmite dokument »
Obaveštenje o donetom Rešenju za odlučivanje o potrebi procene uticaja projekta dogradnje poslovno-proizvodnog objekta na životnu sredinu - TANKMONT d.o.o. Preuzmite dokument »
Rešenje o odbacivanju zahteva Milana Radića iz Nove Pazove Preuzmite dokument »
Prekršajni nalog - Tanacković Bato iz Starih Banovaca Preuzmite dokument »
одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije