• Facebook page
 • Twitter page
 • YouTube page
 • RSS
 • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Komunikacija je jedna od najosetljivijih, ali i najvažnijih oblasti koji su sastavni deo svakodnevnog života. Bilo da se informacije ili poruke šalju od institucija ka opštoj javnosti, pojedinačno od jednog činioca ka drugom ili se radi o dvosmernoj komunikaciji, bez pravilne, jasne i adekvatne informacije komunikacija ne može uspeti.

U tom smislu Opština Stara Pazova, kao lokalna samouprava polaže veliku pažnju da uvek na adekvatan, lako dostupan i efikasan način komunicira sa različitim ciljnim grupama, prevashodno instuticijama, građanima, privredi i svim drugim činiocima, koji su u tesnoj vezi sa njenim svakodnevnim funkcionisanjem u službi građanstva.

U vremenu kada su moderne tehnologije podigle komunikaciju na viši nivo, gde se veoma važne informacije čine lako dostupnim i u virtuelnom svetu, naša Opština nastoji da isprati sve savremene trendove u komunikaciji, i da bude uvek i svuda dostupna, jer je vidljivost i dostupnost u virtuelnom internet prostoru jedan od alata za sigurniji, bolji i brži razvoj i povezivanje jedne lokalne jedinice sa drugim lokalnim jedinicima ne samo na državnom nivou, već i sa Evropom i sa celim svetom.

Istovremeno tradicionalni vidovi komunikacije se kontinuirano unapređuju, jer vreme u kome živimo zahteva efikasnost na svim novoima razmene relevantnih i validnih informacija, transparentost poslovanja i postignutih rezultata.

Sve poslove u oblasti Odnosa sa javnošću vrši šef kabineta Opštine i to se prevashodno ogleda u saradnji i svakodnevnom kontaktu sa lokalnim i nacionalnim medijima i javnim glasilima, organizaciji i osmišljavanju javnih medijskih nastupa opštinskog rukovodstva, koncipiranju svih vesti o aktivnostima od značaja za građane i opštu javnost, ažuriranju sadržaja zvaničnih opštinskih internet prezentacija, pripremi i objavljivanju vesti na zvaničnim opštinskim stranicama na društvenim mrežama itd.

Kontakt za medije:

 • Ime i prezime: Nemanja Stikić
  Centrala: 022 310 170 lokal: 158
  Broj telefona: 022 316 341
  Broj faksa: 022 310 000
  E-pošta: nemanja.stikic@starapazova.rs

Mediji na teritoriji opštine Stara Pazova

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije