• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Danas je: god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Novosti

naslovna otvoren 15 regionalni sajam privredeSa 1.300 privrednih društava i više od 3.000 preduzetnika Opština Stara Pazova ostvarila je za sedam meseci ove godine robnu razmenu od skoro milijardu evra, a vodeće mesto po ekonomskim rezultatima među lokalnim samoupravama nastojaće da kruniše dobijanjem statusa Grada, rečeno je danas na otvaranju 15. Regionalnog sajma privrede. Otvarajući sajam, na kome je svoje proizvode i usluge u Kompleksu sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, ponudilo više od 100 izlagača, pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalni saradnju i lokalnu samoupravu AP Vojovdine Aleksandar Sofić ukazao je da opština Stara Pazove ima status prve kategorije razvijenosti lokalne samouprave po parametrima Vlade Srbije, a da iz godine u godinu podiže standarde.

naslovna sajam 2022 vestU četvrtak i petak na bazenima između Stare i Nove Pazove održava se 15. Regionalni sajam privrede.

naslovna u cetvrtak 29 septembra pocinje 15 regionalni sajam privredeU sredu, 21. septembra u prostorijama novoizgrađenog kompleksa nemačke kompanije „MTU Maintenance“, vodećeg svetskog proizvođača avio motora i globalnog igrača u avioindustriji, održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen ovogodišnji, 15. po redu, Regionalni sajam privrede. Opština Stara Pazova i Regionalna privredna komora Sremskog okruga organizuju u četvrtak, 29. i petak 30. septembra Regionalni sajam privrede u prostoru Kompleksa sportsko-rekreativnih bazena između Stare i Nove Pazove.

naslovna jos novih radnih mesta za staropazovcane kompanija transfera ulozila 14 miliona eura 1U nedelju, 11. septembra u najperspektivnijoj industrijskoj zoni u opštini Stara Pazova, otvoren je jedan od najvećih logističkih centara na Balkanu. Domaća kompanija „Transfera“, u objekat od 30000m2 uložila je 14 miliona evra i on je završen u rekordnih devet meseci. Pored ove investicije, kompanija „Transfera“, koja broji 360 otvara novih radnih mesta, među kojima i 100 mladih inženjera, najavila je nastavak izgradnje logističkog parka, čija je sledeća faza radova predviđena za sledeću godinu.

naslovna opstina misli i na potrebe domacinstava1U Vojki su u toku radovi na asfaltiranju ćuprija, koje su oštećene prilikom rekonstrukcije puta koji spaja Podunavlje sa Krnješevcima. Kako bi se građanima izašlo u susret, rukovodstvo Opštine je napravilo mogućnost, sa izvođačem radova, da svi prilazi i sve ćuprije mogu da se asfaltiraju i urede u dužini od 5 metara od puta kod svakog domaćinstva na pomenutom putnom pravcu. Ovo je deo najvećeg infrastrukturnog projekta Opštine Stara Pazova u poslednjih 50 godina, a građani mogu, ukoliko žele, da doplate za dodatno uređenje parking mesta i trotoara.

naslovna gostovanje predsednika rekonstrukcija puta stari banovci vojkaUređenje putne infrastrukture u opštini Stara Pazova prioritet je u ovoj godini. Lokalna samouprava je ozbiljno shvatila ovaj zadatak, što pokazuje i činjenica da je za veliki projekat rekonstrukcije putnog pravca Stari Banovci – Krnješevci budžetom planirano 980 miliona dinara. O napredovanju radova, za Radio-televiziju Vojvodine govorio je predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović.

naslovna opstina stara pazova donirala vozila za skolu anton skalaPredsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, uručio je u utorak, 10. maja, ključeve novih Folcvagenovih vozila direktorki Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Anton Skala“ Stara Pazova, Tanji Todorović.

naslovna rekordna podrska gradjana aleksandru vucicu i snsGrađani opštine Stara Pazova dali su punu podršku vladajućoj stranci u Srbiji (Srpska napredna stranka) i njenom predsedniku, Aleksandru Vučiću, na održanim Parlamentarnim i Predsedničkim izborima, govore zvanični podaci Lokalne izborne komisije.

naslovna predsednik radinovic obisao pocetak radova na rekonstrukciji putnog pravca ka vojkiPredsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, obišao je danas početak radova na rekonstrukciji putnog pravca Stari Banovci - Krnješevci, deo od restorana „Putnik“ u Staroj Pazovi ka Vojki i Krnješevcima. Ovo je samo prva trasa koja će biti rekonstruisana u okviru projekta potpune rekonstrukcije puta Stara Pazova – Krnješevci, odnosno Stari Banovci – Krnješevci, za koji je Opština Stara Pazova izdvojila blizu milijardu dinara, a koji obuhvata rekonstrukciju gotovo 30 km puta.

naslovna otvorene policijske kancelarije u vojki i golubincimaBezbednosna situacija u opštini Stara Pazova je na zadovoljavajućem nivou, a u narednom periodu će se raditi na njenom unapređenju, složili su se predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović i komandir Policijske stanice Stara Pazova, Zoran Lazić, prilikom otvaranja policijskih kancelarija u Vojki i Golubincima.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije