• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Novosti

naslovna gostovanje predsednika rekonstrukcija puta stari banovci vojkaUređenje putne infrastrukture u opštini Stara Pazova prioritet je u ovoj godini. Lokalna samouprava je ozbiljno shvatila ovaj zadatak, što pokazuje i činjenica da je za veliki projekat rekonstrukcije putnog pravca Stari Banovci – Krnješevci budžetom planirano 980 miliona dinara. O napredovanju radova, za Radio-televiziju Vojvodine govorio je predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović.

naslovna opstina stara pazova donirala vozila za skolu anton skalaPredsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, uručio je u utorak, 10. maja, ključeve novih Folcvagenovih vozila direktorki Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Anton Skala“ Stara Pazova, Tanji Todorović.

naslovna rekordna podrska gradjana aleksandru vucicu i snsGrađani opštine Stara Pazova dali su punu podršku vladajućoj stranci u Srbiji (Srpska napredna stranka) i njenom predsedniku, Aleksandru Vučiću, na održanim Parlamentarnim i Predsedničkim izborima, govore zvanični podaci Lokalne izborne komisije.

naslovna predsednik radinovic obisao pocetak radova na rekonstrukciji putnog pravca ka vojkiPredsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, obišao je danas početak radova na rekonstrukciji putnog pravca Stari Banovci - Krnješevci, deo od restorana „Putnik“ u Staroj Pazovi ka Vojki i Krnješevcima. Ovo je samo prva trasa koja će biti rekonstruisana u okviru projekta potpune rekonstrukcije puta Stara Pazova – Krnješevci, odnosno Stari Banovci – Krnješevci, za koji je Opština Stara Pazova izdvojila blizu milijardu dinara, a koji obuhvata rekonstrukciju gotovo 30 km puta.

naslovna otvorene policijske kancelarije u vojki i golubincimaBezbednosna situacija u opštini Stara Pazova je na zadovoljavajućem nivou, a u narednom periodu će se raditi na njenom unapređenju, složili su se predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović i komandir Policijske stanice Stara Pazova, Zoran Lazić, prilikom otvaranja policijskih kancelarija u Vojki i Golubincima.

naslovna opstina ugostila predstavnike svetske sahovske organizacijeOpština Stara Pazova u subotu, 05. marta, ugostila je predstavnike Svetske šahovske federacije (FIDE), predstavnike Šahovskog saveza Srbije i šahiste, učesnike „Grand Pri 2022“ turnira, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije. Drugi turnir FIDE „Grand Pri“ serije svečano je otvoren početkom marta u Beogradu, u sali Doma garde na Topčideru, čime je Srbija postala epicentar šahovskih dešavanja. Među gostima u Staroj Pazovi bio je i Lukaš Turlej, potpredsednik FIDE, koji se zahvalio predsedniku Opštine Stara Pazova, Đorđu Radinoviću, na divnom gestu i gostoprimstvu.

naslovna u susret predstojecem medjunarodnom danu zena ministarka darija kisic tepavcevic posetila opstinu stara pazovaU susret predstojećem 8. martu – Međunarodnom danu žena, predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović kao domaćin i predsednica Skupštine opštine Stara Pazova, Nataša Eror Mićić, ugostili su ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, prof. dr Dariju Kisić, pomoćnicu ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom, Biljanu Barošević i predstavnice staropazovačkih udruženja žena u nedelju, 06. marta na svečanom druženju u renomiranoj surdučkoj vinariji.

naslovna opstina republicke i pokrajinske institucije zajednicki pomazu agrarMinistar poljoprivrede u Vladi Republike Srbije, Branislav Nedimović, posetio je u petak, 18. februara, opštinu Stara Pazova. Zajedno sa pokrajinskim sekretarom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Čedomirom Božićem i predsednikom Opštine Stara Pazova, Đorđem Radinovićem, obišao je poljoprivredno gazdinstvo „Lončar“ u Belegišu, kao primer uspešnog poljoprivrednog proizvođača koji koristi pametnu mehanizaciju.

naslovna jos jedna znacajna privredna investicija u staroj pazoviPredsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović i generalni direktor kompanije Transfera doo, Duško Radović, obišli su danas radove na izgradnji impozantnog objekta najveće domaće špediterske kompanije. Objekat od 30.000 kvadratnih metara, prvi logistički centar (TLC1) u budućem logističkom parku (TLP) ove kompanije, trebalo bi da bude zavšen za mesec dana, kada se očekuje i početak poslovanja ove domaće kompanije u industrijskoj zoni u Novim Banovcima.

naslovna izmena zakona o izbeglicama korisnicima sirp programa donosi mogucnost otkupa stanovaPredsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, zamenica predsednika opštine, Marina Savić i direktor JP Opštinska stambena agencija, Vladimir Jovanović, održali su sastanak u prostorijama Opštinske uprave opštine Stara Pazova u petak, 04. februara, a povodom ranije održanog sastanka predstavnika svih lokalnih samouprava u kojima se realizuju Habitat programi (Valjevo, Kraljevo, Čačak, Niš, Kragujevac, Stara Pazova i Pančevo), koji je održan u Predsedništvu Srbije, čija je tema bila rešavanje problema izbeglih i raseljenih lica korisnika stanova iz SIRP programa, tokom izmena Zakona o izbeglicama, koji treba da se nađe u skupštinskoj proceduri.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije