• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna pu poletarac od predsednika radinovica dobio kljuceve novog kombi vozilaNovo kombi vozilo za distribuciju hrane u objekte Predškolske ustanove „Poletarac“ Stara Pazova, nabavljeno je unapred isplaniranim sredstvima Opštine Stara Pazova. Tokom obeležavanja Dečije nedelje, prilikom obilaska vrtića, predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, uručio je ključeve novog vozila direktorki ustanove Jeleni Ivančević. Inicijativa lokalne samouprave predstavlja dobar primer kako u praksi izgleda briga o deci i pokazuje posvećenost Opštine u obezbeđivanju optimalnih uslova za pravilan rast i razvoj najmlađih sugrađana.

„Nabavili smo potpuno novo vozilo, po svim standardima, kako bi se hrana bezbedno prevozila u sve jedinice vrtića, kojih ima preko 20 na teritoriji Opštine. Isto vozilo ćemo nabaviti i za drugu predškolsku ustanovu koja funkcioniše na teritoriji Podunavlja do kraja godine, jer kao što sam više puta istakao sve institucije imaju našu bezrezervnu podršku i pomoć“, izjavio je prilikom dodele ključeva, predsednik Radinović.

O saradnji Opštine Stara Pazova i ove predškolske ustanove suvišno je bilo šta dodati, ona traje od formiranja prvog vrtića, trajaće i nadalje, složili su se sagovornici. Direktorka Ivančević se zahvalila opštini na neophodnom vozilu, kao i na ranije nabaljenoj opremi za potrebe ustanove: „Vozilo nam je bilo preko potrebno. Sada smo sigurni da hrana sveža i u ispravnom stanju dolazi do mališana, jer je vozilo opremljeno po svim standardima koje propisuje HASAP.“

Ovom prilikom predsednik Radinović je podelio i radne sveske, koje je takođe nabavila opština, mališanima koji će sledeće godine krenuti u osnovnu školu, kao znak pažnje ali i podrške u obrazovanju. PU „Poletarac“ će ove godine obeležiti pola veka rada u predškolskom obrazovanju staropazovačke dece.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije