• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Opština Stara Pazova je već decenijama poznata po privatnom preduzetništvu. Pre više od 40 godina otvorene su mnogobrojne zanatske radnje koje su Staru Pazovu učinile jednom od prvih i najuspešnijih u oblasti male privrede u bivšoj Jugoslaviji. Danas u opštini postoji preko 1.000 privatnih preduzeća i preko 3.000 preduzetničkih radnji.

U opštini su zastupljene raznovrsne industrijske delatnosti: metaloprerađivačka, metalska, plastičarska, gumarska, drvnoprerađivačka, građevinarstvo i druge.

privreda u Staroj PazoviSvetske kompanije u industrijskim zonama na teritoriji opštine Stara Pazova

Zahvaljujući visoko kvalitetnoj plodnoj zemlji i izuzetno povoljnim klimatskim uslovima, poljoprivreda je veoma razvijena. Na teritoriji opštine nalazi se oko 30.000 ha obradivih površina. Osnovno opredeljenje u poljoprivredi je ratarstvo – pšenica, kukuruz, suncokret, ječam, soja, šećerna repa, ali je zastupljeno i stočarstvo i to pre svega uzgoj goveda, krava i svinja.

privreda u Staroj PazoviNa teritoriji opštine nalazi se oko 30.000 ha obradivih površina

Imajući u vidu potrebe za što bolju, ali sasvim opravdanu i veoma značajnu promociju privrednih potencijala staropazovačke Opštine, Uprava je odlučila da, preko svog Odeljenja za informacione tehnologije i komunikacije i Kancelarije za lokalno ekonomski razvoj, priredi i zasebnu internet prezentaciju, kao mesto okupljanja svih staropazovačkih domaćih i stranih privrednika, ali i onih privrednika koji razmišljaju o dolasku u ovu razvijenu sremsku Opštinu - poslovni portal opštine Stara Pazova "Investirajte u Pazovu" koji se nalazi na adresi www.investirajteupazovu.rs.

U pitanju je pažljivo pripremljen sadržaj koji će i posetiocima i zainteresovanim budućim investitorima, pomoći da na najadekvatniji način upoznaju sve mogućnosti, potencijale i aktuelni privredni ambijent koji opštinu Stara Pazova čini jednu od najatraktivnijih delova Republike Srbije za ulaganja, početak poslovanja, efikasan i uspešan razvoj.

Pored opštih informacija koje se odnose na povoljan geografski položaj, pregleda industrija koje su najzastupljenije, opisa prednosti za investiranje (razlozi, olakšice, dostupna infrastruktura), detalja o radnoj osposobljenosti i stručnosti stanovništva, u sekciji „Investirajte u Pazovu“ pronaćićete i informacije o postojećim industrijskim zonama, „grinfild“ lokacijama i investitorima, koji posluju na teritoriji Opštine. Naročito su, za donošenje važne poslovne odluke, korisne pod-sekcije „Kalkulator lokalnih taksi i naknada“ i detaljni pregled postupka za izdavanje građevinskih dozvola koji se nalazi na istoimenom linku.

Od posebnog značaja je i detaljna i kompletna baza svih privrednika i preduzetnika sa teritorije Opštine, uz podatke koji će svakom posetiocu približiti njihovo poslovanje i pomoći im da steknu osnovno znanje o konkretnom subjektu koji ih zanima.

Poslovni portal opštine Stara PazovaPoslovni portal opštine Stara Pazova - www.investirajteupazovu.rs

U svakom slučaju, i pored postojećih informacija službenici Kancelarije za lokalno ekonomski razvoj (KLER) će Vam uvek biti na raspolaganju za svaku vrstu pomoći ili nedoumica ukoliko ih imate.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije