• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Obaveštenja

grb thumbObaveštavaju se građani opštine Stara Pazova da će se 10.05.2024. godine izvršiti tretman suzbijanja larvi komaraca sa zemlje na teritoriji naše opštine.

grb thumbObaveštavaju se građani opštine Stara Pazova da će se 26.04.2024. godine izvršiti tretman suzbijanja larvi komaraca sa zemlje na teritoriji naše opštine.

grb thumbPoštovani roditelji naših najmlađih sugrađana, podsećamo vas da je Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za decu rođenu u periodu od 01. aprila – 31. decembra 2023. godine završen, kao i da je doneto Rešenje o dodeli besplatnih dečijih auto sedišta koje možete pogledati na sajtu opštine Stara Pazova putem linka.

grb thumbObaveštavaju se građani opštine Stara Pazova da je produžen rok za prijavu na Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za decu rođenu u periodu APRIL – DECEMBAR 2023. godine do 01. aprila 2024. godine.

grb thumbNa osnovu člana 22. a u vezi člana 56. Pravilnika o odobravanju i finansiranju programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta ("Sl. list opština Srema" br. 14/23) na predlog Komisije za izbor programa i rangiranje u oblasti sporta formirane rešenjem predsednika opštine broj 020-36/2023-II od 13. juna 2023. godine, Opštinsko veće opštine Stara Pazova, na sednici održanoj 14. februara 2024. godine objavljuje Obaveštenje sportskim organizacijama o prijavljivanju za finansiranje godišnjih programa u oblasti sporta u opštini Stara Pazova za 2025. godinu.

grb thumbMinistarstvo za brigu o porodici i demografiju ocenilo je da je, u cilju obezbeđivanja blagovremenog, celovitom, jednakog i zakonitog postupanja opštinskih – gradskih uprava u primeni i sprovođenju Odluke Ustavnog suda br. IVz-60/2021, a u skladu sa Zakonom o državnoj upravi, neophodno doneti posebnu Instrukciju kojom se uređuju obaveze opštinskih – gradskih uprava u postupku ostvarivanja prava na prava na naknadu zarade, odnosno naknadu plate za vreme porodiljskog odsustva i odsustva sa rada radi nege deteta.

grb thumbObaveštavaju se građani opštine Stara Pazova da je donet novi red vožnje u prigradskom saobraćaju za period od 30.11.2023. do 31.05.2024. godine.

naslovna kzm opstine stara pazova potpisala ugovor sa ministarstvom turizma i omladine o finansiranju projekta izrade strategije za mladeMladi su ključni resurs zajednice i njihov razvoj je i razvoj same lokalne zajednice u kojoj žive.

grb thumbNa osnovu člana 10. Pravilnika o sufinansiranju mera energetrske sanacije porodičnih kuća i stanova u okviru projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“ („Službeni list opština Srema“ broj 21/23) Komisija za realizaciju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Stara Pazova izdaje sledeće Obaveštenje.

grb thumbOpštinska uprava opštine Stara Pazova na osnovu člana 14. stav. 1. i člana 15. Zakona o jedinstvenom biračkom spisku („Službeni glasnik RS“, broj 104/2009 i 99/2011), Odluke o raspisivanju izbora za poslanike u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine („Sl.list APV“ br. 40/23), tačke 9. i 10. Uputstva za sprovođenje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku („Službeni glasnik RS“, broj 15/2012, 88/2018, 67/2020, 40/2021, 90/2021 i 16/2022), izdaje sledeće Obaveštenje o izlaganju na uvid dela biračkog spiska za područje opštine Stara Pazova.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije