• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Danas je: god.

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Informacije

FxC67wVwbHvZtcvdhpOatX4NNw1ou1V7 1000U periodu od 16. do 22. septembra obeležava se evropska nedelja mobilnosti pod sloganom "Krećimo se održivo. Ostanimo zdravi." Ideja kampanje je promovisanje aktivnih vidova prevoza kao što su vožnja bicikla i pešačenje, a kulminacija će biti 22. septembra koji se obeležava kao Dan bez automobila.

grb thumbNa osnovu člana 62. stav 5., 6., i 7. Zakona o poljoprivrednom zemljištu ("Službeni glasnik, RS", broj 62/2006, 65/2008-dr. zakon, 41/2009 i 112/2015) člana 4. stav 2. Odluke o skidanja useva sa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini koje se nalazi na teritoriji opštine Stara Pazova ("Sl. list opština Srema", br. 31/2016), Predsednik opštine donosi Odluku o pristupanju skidanja useva na parcelama u državnoj svojini koje su bez pravnog osnova obradila NN lica i raspisuje Oglas za prodaju merkantilnog kukuruza roda 2021. godine putem prikupljanja pisanih ponuda – treći krug.

grb thumbShodno zaključenom Ugovoru o sufinansiranju programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova koji sprovodi opština Stara Pazova izdaje sledeće obaveštenje.

grb thumbShodno zaključenom Ugovoru o sufinansiranju programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova koji sprovodi opština Stara Pazova izdaje sledeće obaveštenje.

naslovna poklon auto sedista za novorodjencadRoditeljima čija su deca rođena u periodu od 01. januara do 30. aprila ove godine, a koji su putem Javnog poziva o dodeli besplatnih auto sedišta Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova, odabrani za dodelu istih, danas je predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović na gradskom trgu u Staroj Pazovi podelio nova auto sedišta, marke Nania.

naslovna svih 615 djaka prvaka od opstine dobili nove udzbenike i pribore za polazak u skoluKako bi na što adekvatniji način pomogli rasterećenju kućnog budžeta roditelji, koji ove godine prvi put upisuju decu u osnovnu školu, Opština Stara Pazova je opredelila novčana sredstva za nabavku udžbenika za prvi razred, kao i za nabavku neophodnog školskog pribora za sve đake, koji po prvi put sedaju u školske klupe.

naslovna pune klupe djaka u novoj modernoj zgradi os vera miscevic u belegisuPočetak nove školske godine za učenike Osnovne škole „Vera Miščević“ u Belegišu dobiće posebno mesto u letopisu ove ustanove, jer su đaci sa svojim drugarima u nove klupe seli u potpuno novom, savremeno izgrađenom objektu škole. Prvog septembra, vrata nove škole učenicima su otvorili domaćin, predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, premijerka Srbije, Ana Brnabić i ministar prosvete u Vladi Republike Srbije, Branko Ružić, koji su povodom početka nove školske godine i otvaranja novog objekta osnovne škole posetili Belegiš.

naslovna dom zdravlja od opstine dobio nova vozila brza i efikasnija medicinska pomoc znaci spasen ljudski zivotStaropazovački Dom zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj“ od sada je bogatiji za šest novih vozila zahvaljujući direktnoj finansijskoj podršci Opštine Stara Pazova, a sve kako bi neophodna medicinska pomoć lakše i brže stizala do pacijenata kojima je hitno potrebna. Ključeve šest potpuno novih automobila i saniteta direktorki Doma zdravlja, dr Snežani Tabaković, uručio je predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović u prisustvu dr Snežane Bojanić, pomoćnice pokrajinskog sekretara za zdravstvo.

naslovna tradicionalno nagradjeni najbolji ucenici svih pazovackih skolaOpština Stara Pazova nastavila je tradiciju nagrađivanja najuspešnijih učenika osnovnih i srednjih škola. I ove godine, leto kada se đaci odmaraju, bio je u znaku analiziranja rezultata i dostignuća učenika i nastavnika iz prethodne školske godine i pripremi vrednih nagrada.

naslovna akcija se kad stignes kuciDani piva koji su održani 14.i 15. avgusta u Novoj Pazovi bili su idealna prilika da se naši sugrađani podsete na značaj bezbednosti saobracaja, i koliko je važna pre svega lična odgovornost svakog pojedinca,naročito u smislu nekorišćenja mobilnog telefona u toku vožnje, i naročito svesti da , ukoliko ste vozač, nikako ne konzumirate alkohol.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije