• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Informacije

krizni stab sednica 01 04 2020 CIRNa osnovu člana 41. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama ("Sl.glasnik RS" 87/2018) i Odluke o proglašenju vanrednog stanja "Službeni list RS" broj 29/20, Štab za vanredne situacije opštine Stara Pazova izdaje sledeću naredbu.

naslovna svim gradjanima staropazovacke opstine od danas besplatno dostupna dezinfekciona sredstvaOd danas će za sve građane Opštine Stara Pazova na deset javno dostupnih lokacija, u centrima svih mesta biti dostupni kontejneri sa besplatnim dezinfekcionim sredstvima u cilju doprinosa zaštiti od širenja epidemije virusa Korona. Ovu meru sprovodi JKP ”Vodovod i kanalizacija” j.p. Stara Pazova u koordinaciji sa Štabom za vanredne situacije opštine Stara Pazova.

krizni stab 4 sednica 2020 CIRNa osnovu člana 41. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama ("Sl.glasnik RS"87/20 18), a u vezi Odluke o ograničenju pružanja usluga u oblasti trgovine na malo, koje obuhvataju prodaju robe i vršenje usluga u trgovinskim centrima i lokalima u koje se ulazi iz zatvorenog prostora "Sl. list RS" broj 39 i dopisa Privredne komore Srbije broj: 01/41/10 od 23.03.2020. godine i Opštinski Štab za vanredne situacije na sednici održanoj dana 24. marta 2020. godine donosi sledeći ZAKLjUČAK.

grb thumbPoljoprivrednici koji se sa traktorima i priključnom mehanizacijom zadrže na njivama i posle 17 časova moći će da obavljaju posao do 20 časova. Tačnije, do 20 časova moraju da se vrate kući, poručuje Nacionalna asocijacija poljoprivrednika Srbije NAP Srbije.

krizni stab 3 sednica 2020 CIRNa osnovu Instrukcije Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i člana 46 Uredbe o merama za vreme vanrednog stanja ("Službeni glasnik RS" broj 31/20, 36/20, 38/20 i 39/20) Opštinski Štab za vanredne situacije opštine Stara Pazova upućuje sledeće Obaveštenje.

grb thumbNa njivu u vreme zabrane samo uz odobrenje!

grb thumbPoštovani građani, u skladu sa odlukom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije, objavljujemo tabelu sa spiskom prodavnica u kojima će lica starija od 65 godina moći da se snabdevaju svake nedelje od 04 do 07 časova.

grb thumbObaveštamo vas da, u skladu sa Naredbom o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije („Službeni glasnik RS“, broj 34/20), dozvole za kretanje u vremenu od 20 do 05 časova (u daljem tekstu: dozvola) izdaje Ministarstvo unutrašnjih poslova.

grb thumbObaveštavaju se građani opštine Stara Pazova da na osnovu Zaključka Štaba za vanredne situacije opštine Stara Pazova broj: 820-20/20-II od 16.03.2020. i Zaključka Vlade Republike Srbije broj: 53-2561/2020 od 16.03.2020. godine Načelnik Opštinske uprave opštine Stara Pazova upućuje sledeće Obaveštenje.

krizni stab uzi sastav 1 sednica 2020Danas je u zgradi opštine Stara Pazova održana sednica užeg sastava opštinskog štaba za vanredne situacije. Kao i na prethodnoj sednici izvršen je presek stanja, koji se odnosi na situciju u kojoj se nalazi naša zemlja, Opština Stara Pazova i njeno građanstvo i nastavljeni dalji dogovori oko sprovođenja aktivnosti koje određuje i preporučuje Republički štab za vanredne situacije.

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije