• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Odeljenje za društvene delatnosti, kulturu i informisanje vrši poslove uprave u neposrednom sprovođenju zakona i drugih propisa koji su povereni opštini u ostvarivanju prava građana u oblasti socijalne zaštite, zdravstvene zaštite, društvene brige o deci, predškolskog, osnovnog i srednjeg obrazovanja i vaspitanja, učeničkog i studentskog standarda, boračko invalidske zaštite kao i inspekcijske poslove iz oblasti obrazovanja.

Odeljenje za društvene delatnosti, kulturu i informisanje predlaže nacrte akata iz svoje nadležnosti koje donosi Skupština opštine, Predsednik opštine i Opštinsko veće.

Vrši stručne i administrativne poslove koji se odnose na zadovoljavanje potreba građana o kojima se stara Opština u oblastima društvene brige o deci, predškolskog, osnovnog i srednjeg obrazovanja i vaspitanja, socijalne zaštite i zdravstvene zaštite. Vrši poslove likvidature u oblasti boračko invalidske zaštite i porodiljskog odsustva kao i poslove koji se odnose na priznavanje prava na dopunsku zaštitu boraca, vojnih invalida i njihovih porodica. Obavlja sve stručne i administrativne poslove u vezi sa statusom izbeglih lica na teritoriji opštine Stara Pazova.

Odeljenje za društvene delatnosti, kulturu i informisanje prati zdravstveno stanje stanovništva na području opštine i stara se o unapređenju uslova kojima se doprinosi očuvanju i unapređivanju zdravlja građana u opštini.

Prati zakonitost rada ustanova u oblasti društvenih delatnosti čiji je osnivač opština, vrši tehničke, administrativne i druge poslove neophodne za uspešno obavljanje poslova iz svoje nadležnosti.

Vrši i druge poslove u skladu sa zakonom, Statutom i odlukama opštine, a po nalogu Predsednika opštine, načelnika Opštinske uprave i načelnika Odeljenja.

Načelnik odeljenja: Ivana Nenadić

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije