• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna ministar vesic u obnovu puteva u sremu drzava ulozila 24 miliona euraPredsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, zajedno sa svojim saradnicima, dočekao je ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Gorana Vesića u Starim Banovcima, gde su zajedno obišli radove na rehabilitaciji puta Stari Banovci i radove na rekonstrukciji ulica Karađorđeve i Svetog Save u Belegišu.

Država je ove godine, samo u obnovu puteva u Sremu, uložila više od 24 miliona evra. Na teritoriji Stare Pazove u toku su radovi na obnovi 11 kilometara puta između Starih Banovaca i Belegiša, investicija vredna 150 miliona dinara, kao i rekonstrukcija Karađorđeve i ulice Svetog Save u naselju Belegiš, u koje je uloženo takođe oko 150 miliona dinara, istakao je ministar Vesić. "Samo u ovaj put i dve ulice, uložili smo oko 300 miliona dinara, odnosno više od 2,5 miliona evra“, naznačio je ministar. Ukazao je i da su urađeni putevi prema Inđiji, ka auto-putu, a da će do kraja godine početi radovi na obnovi puta Stara Pazova – Nova Pazova – Batajnica, što znači da će biti "pokriveni" apsolutno svi važni putevi i putni pravci u opštini.

Predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, zahvalio je ministru Vesiću na poseti, dodajući da je i te kako vidljivo da se po Sremu više radi, od kad je on na čelu resora saobraćaja i infrastrukture. "Nikada se nije ovako radilo i vodilo računa i nikad do sada niko nije poznavao našu opštinu i sve što je u njoj urađeno, kao predsednik Vučić i ministar Vesić", rekao je Radinović. „Predsednik Vučić i cela Vlada Srbije, a naročito ministar Vesić, mnogo ulažu u putnu infrastrukturu u opštini Stara Pazova. Radimo sinhronizovano baš kao što je on rekao i svi putevi naše Opštine biće urađeni, ne samo glavni putevi, već i ulice koje smo ranije počeli da radimo. Stanovnicima ćemo, u okviru ovih radova, urediti i prilaze kućama, ćuprije i trotoare...“

Do kraja ove i početkom sledeće godine trebalo bi da bude završeno ukupno oko 100 kilometara puta. Uporedo sa glavnim saobraćajnicama rade se i ulice u blizini škola, gde se uvode takozvane „Zone škola“, a na tim mestima biće postavljeni usporivači saobraćaja, trepćući semafori sa solarnim panelima i merači brzine.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije