• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

KONKURS KOMPANIJE IGB AUTOMOTIVEOpština Stara Pazova, kao partner organizator, poziva sve zainteresovane građane da se prijave na konkurs kompanije IGB Automotive iz Inđije. Ovaj jednodnevni događaj, odnosno konkurs pod nazivom: „Dani karijere“, će se održati u subotu, 17. maja u svečanoj sali Opštine Stara Pazova (Svetosavska 11) od 10:00 do 13:00 časova. Prisutni predstavnici kompanije IGB Automotive će svakog građanina, koji bude popunio formular sa svojim ličnim podacima i radnom iskustvu, detaljnije informisati o kompaniji, njenom poslovanju i trenutnim potrebama za nove vredne, radne ljude, koji su spremni da stiču nova iskustva, da uče i postanu deo njihovog tima koji broji više od 1000 zaposlenih.

O kompaniji: IGB Automotive je ćerka-firma nemačke kompanije I.G.Bauerhin koja pored proizvodnog pogona u Srbiji, ima proizvodne jedinice i u Nemačkoj, Češkoj, Meksiku, Kanadi i Kini. Delatnost - proizvodnja grejača za autosedišta, grejača za volane, elektronskih kontrolnih jedinica i senzora zauzeća. Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su: VW, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Ford, Nissan, Renault, Citroen, Škoda i drugi.

Plakat događaja:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije