• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Četvrti po redu Moto-skup Vojka 2013Članovi Moto kluba „Fantomi“ pozivaju sve građane i pasionirane ljubitelje dvotočkaša na Moto-skup „Vojka 2013“ koji će se održati 08. septembra 2013. godine. Moto-skup počinje u 15 časova dolaskom gostiju - bajkera i muzikom sa razglasa. Zatim je predviđen defile ulicama Vojke u 17 časova i odmah nakon vožnje ručak u prostorijama Doma kulture. Program će se nastaviti nastupima mizučara i rok bendova iz Vojke.

Istorijat kluba i manifestacije

Moto-klub „Fantomi“ je osnovan 2008. godine. Preko 40 članova kluba je prisustvovalo osnivačkoj sednici na kojoj je doneta i odluka da se organizuje moto-susret u prvoj nedelji septembra. Pored velike volje da se sve odradi kao na moto-skupovima u velikim gradovima, članovi kluba su organizovali i humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za završetak radova na fiskulturnoj sali pri osnovnoj školi „Milan Hadžić“ u Vojki.

Vojčani, posetioci moto-skupa iz cele Opštine i gosti iz regiona i cele Srbije dobili su nesvakidašnji događaj sa defileom ulicama Vojke, besplatnim ulazom na prostor moto-skupa, rok koncertom muzičkih grupa iz Vojke, ručkom za sve učesnike, lepim priveskom sa oznakama kluba. Moto-susret u Vojki 2008. godine jedinstven je i po odluci članova kluba da se piće ne naplaćuje i za vreme trajanja moto-skupa svi učesnici i posetioci su mogli da besplatno da se osveže uz razna pića.

Sledeći moto-skup je održan 2009. godine na prostoru sadašnje zelene pijace i u prostorijama lovačkog društva u Vojki. Vreme održavanja je isto prva nedelja u septembru i na taj način se krenulo u stvaranje tradicije. Pored vremena održavanja članovi kluba su se potrudili da gostoprimstvom i sadržajem zadovolje sve učesnike i posetioce skupa. Posećenost je zahvaljujući dobroj organizaciji prethodnog skupa povećana za duplo sa preko 150 motora. Treći Moto-skup je održan 2010. godine na istom prostoru i u prvoj nedelji meseca septembra. Poseta je ponovo duplirana i prema procenama organizatora, jer ulaznice ponovo nisu naplaćivane, na Moto-skupu je bilo preko 250 motora iz svih krajeva Srbije.

Tokom 2011 i 2012. godine organizatori Moto-skupa su imali veliko nerazumevanje od strane tadašnje lokalne samouprave te shodno tome tih godina nije bilo moguće nastaviti uspostavljenu tradiciju.

Danas, posle dve godine članovi kluba su sa starom energijom spremni da se vrate na mesto prvog uspešno održanog moto-skupa kojeg se i sada sa ponosom mnogi sećaju. Ponovo će ulaz biti besplatan, kuvaće se dobar pasulj u kazanu, besplatno će nastupiti rok grupe, a ljubitelji motora, ljudi dobre volje i raspoloženja će ispuniti centar Vojke.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije