• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

U subotu, 14. septembra u Staroj Pazovi održava se  30. jubilarni susret omladine Slovačke evangelističke crkveU subotu, 14. septembra u Staroj Pazovi održava se velika svečanost Slovačke evangelističke crkve - 30. jubilarni susret Evangeličke omladine. Događaj će okupiti oko 500 omladinaca, sveštenike Slovačke evangelističke crkve, gospodina episkopa Samuela Vrbovskog i gosta sveštenika iz partnerske crkvene opštine Puhov Ondreja Rišiana.

Prvi organizovan susret evangeličke omladine održao se pre 30 godina na inicijativu staropazovačke crkvene opštine u Staroj Pazovi. Intenzivno su sa decom i omladinom radili Jan Balaž tadašnji sveštenik sa suprugom Elenom.

Poslednjih godina se susreti omladine, koja se i inače susreće u svojim crkvenim opštinama barem jednom nedeljno, održavaju po oblastima Bačka, Banat i Srem. Za svaki jubilej, povodom 10, 20 i 30 godina od početka, susreti se održavaju u Staroj Pazovi, u mestu prvog susreta.

Opština Stara Pazova na čelu sa predsednikom Đorđem Radinovićem podržala je organizaciju sa željom za što uspešniju realizaciju ovog važnog jubileja.

Program manifestacije:

  • 9:00-10:00 časova Dolazak gostiju – Novi parohijski dom (izložba sa prvog susreta pre 30 godina u sali starog parohijskog doma)
  • 10:00-12:00 časova Omladinska služba Božija sa večerom Gospodnjom – ev. crkva
  • 12:00-14:00 časova Ručak i slobodno vreme, stari i novi parohijski dom
  • 14:00-17:00 čas Program predstavljanje gostujućih omladinskih grupa u Pozorišnoj sali
  • 17:00-18:00 časova Koncert moderne hrišćanske muzičke grupe „Ignore“ iz partnerske crkvene opštine Puchov, Republika Slovačka, na otvorenom prostoru između novog i starog parohijskog doma.

Svi zainteresovani građani mogu prisustvovati službi od 10:00 časova, programu od 12:00 časova, kao i koncertu u 17:00 časova.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije