• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Međunarodni dan zaštite ozonskog omotačaU okviru projekta „Šareno leto, šarena jesen 2013“, koje finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Kancelarija za mlade opštine Stara Pazova, Kancelarija za mlade Sremski Karlovci i UG „HMM..“ u ponedeljak, 16. septembra u Staroj Pazovi, uz podršku Centra za kulturu Stara Pazova, obeležiće se Međunarodni dan zaštite ozonskog omotača.

U realizaciju projekta obeležavanja će se uključiti deset osnovnih škola sa teritorije opštine Stara Pazova, iz kojih će biti izabrano po pet do sedam učenika od prvog do četvrtog razreda, koji će prisustvovati javnom času o ekologiji na Trgu.

Nakon javnog časa, učenici će raditi likovne radove na navedenu temu. U slučaju lepog vremena crtaće se kredama na Trgu, ukoliko bude loše vreme, crtaće se na panoima u Beloj zgradi. Za učesnike će obezbeđeno osveženje, zahvalnice i simbolične nagrade, a nagrađivaće se i tri najlepša crteža. Vreme održavanja je 12:00 časova do 14:00 časova na Trgu Dr Zorana Đinđića u Staroj Pazovi.

Centar za kulturu Stara Pazova i Kancelarija za mlade unapred zahvaljuju upravama škola koje će se odazvati akciji, a svim učesnicima žele lepo druženje, u nadi da će im ovaj događaj doneti nova znanja o prirodi i sve većem globalnom značaju ekologije.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije