• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Društveno odgovorno poslovanje i briga o učesnicima u saobraćajuIzvesan broj kompanija, koje posluju na teritoriji Opštine Stara Pazova veliku pažnju obraćaju na oblast društvene odgovornosti kada su u pitanju njihovi zaposleni, klijenti, kupci,proizvodni procesi, uticaj na životnu sredinu itd.

Među takve kompanije ubraja se i kompanija DHL International Beograd d.o.o, koja jednu od svojih filijala ima u naselju Novi Banovci, u neposrednoj blizine Zemunske ulice.

U skladu sa svojom poslovnom politikom zaposleni ove kompanije će u subotu, 13. septembra u okviru akcije “Vidi i budi Viđen”, a u saradnji sa Komitetom za bezbednost saobraćaja, od 10:00 do 13:00 časova, realizovati edukativnu akciju obeležavanja učesnika u saobraćaju, vozila na motorni pogon: četvorotoškaša, dvotoškaša, bicikala i pešaka.

Kako je najavljeno centralni punkt će se nalaziti upravo ispred poslovne zgrade kompanije.

Ovim putem i Opština Stara Pazova veoma pozitivno ocenjuje ovakvu aktivnost i pridružuje ovoj i sličnim akcijama podizanja svesti o neophodnosti pažnje svih učesnika u saobraćaju u cilju opšte bezbednosti.

S toga upućujemo poziv svima građanima da uzmu učešća akciji i specijalne retroreflektivne nalepnice i prsluke, koje će dobiti, upotrebe kao pešaci ili kao vozači da bi kako i sam slogan apeuluje: videli druge i bili vidljivi za druge!

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije