• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

U subotu, 19. oktobra u Nove Banovce stiže biciklistički festivalOvog vikenda u Novim Banovcima održava se biciklistički festival „Trka zadovoljstva“, koja će se protezati uz Dunav tj. Dunavskom rutom od Novih Banovaca do Surduka. Pomenuti biciklistički festival organizuje EcoBike Unikat uz podršku Opštine Stara Pazova i Mesnih zajednica: Novi Banovci, Banovci-Dunav, Stari Banovci, Belegiš i Surduk.

Trka startuje u subotu, 19. oktobra u 10:30 časova. Okupljanje je u centru Novih Banovaca, a nakon toga predviđena je „Dunavska ruta“ – vožnja od Novih Banovaca do Surduka.

Glavni cilj manifestacije je podizanje svesti građana o zdravom životu i očuvanju životne sredine, čemu će naročito doprineti i akcija reciklaže koja će se održati u okviru biciklistikog festivala.

Organizatori su predvideli i trku hronometra, ali i sadržaje za najmlađe bicikliste. Biće organizovana i izuzetno korisna i zanimljiva pokazna vežba zaštite dece u saobraćaju. Za sve one koji ogladne od Dunavske rute organizovano je i kuvanje paprikaša.

Očekuju se biciklisti iz okoline, Beograda, Novog Sada i drugih gradova, pristalice zdravog života, sportskih aktivnosti i rekreacije.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije