• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

FxC67wVwbHvZtcvdhpOatX4NNw1ou1V7 1000U periodu od 16. do 22. septembra obeležava se evropska nedelja mobilnosti pod sloganom "Krećimo se održivo. Ostanimo zdravi." Ideja kampanje je promovisanje aktivnih vidova prevoza kao što su vožnja bicikla i pešačenje, a kulminacija će biti 22. septembra koji se obeležava kao Dan bez automobila.

Ovoj kampanji se pridružila i opština Stara Pazova, odnosno Savet za bezbednost saobraćaja, te će u cilju promovisanja aktivnih vidova prevoza, zaštite životne sredine, brige o sopstvenom zdravlju, ali i pre svega bezbednosti saobraćaja učesnika, organizovati podelu poklon paketa biciklistima u pojedinim naseljenim mestima opštine.

Obzirom na veliki broj biciklista u našoj opštini, ali i činjenice da su isti prepoznati kao ranjiva grupa učesnika u saobraćaju na ovaj način, podelom retroreflektujućih prsluka, zvonca za bicikl i svetala nastoji se da se unapredi njihova bezbednost.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije