• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna pazljivkova smotraOsmog februara svi predškolci i učenici prvog i drugog razreda osnovnih škola staropazovačke opštine učestvovaće u školskoj smotri u okviru takmičenja "Pažljivkovova smotra".

Ovo takmičenje koje tradicionalno već godinama organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa lokalnim Savetima za bezbednost saobraćaja ima za cilj da deca kroz druženje i igru lakše i brže usvoje nova znanja iz ove veoma značajne oblasti.

Kroz pesmice i interekativnu knjigu i bojanku u kojima je glavni junak dečak Pažljivko, a koje svako dete ovog uzrasta dobija početkom školske godine, na najbolji način mališani će savladati kako bezbedno da učestvuju u saobraćaju kao pešaci i biciklisti.

Ove godine u svim mestima opštine Stara Pazove 632 učenika prvog razreda, 597 učenika drugog razreda i 683 predškolaca biće obuhvaćeno projektom, a nakon utvrđenih rezultata formiraće se školske ekipe koje će učestvovati na sledećem nivou takmičenja koje je planirano početkom marta.

Unapređenje saobraćajnog vaspitanja naročito najmlađih učesnika u saobraćaju je jedan od najvažnijih zadataka svakog Saveta za bezbednost saobraćaja, obzirom da su deca najranjivija grupa sa kojom treba svakodnevno od najranijeg uzrasta raditi na edukaciji i poznavanju saobraćajnih pravila i učenju bezbednom putu do škole.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije