• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-PazovizijaObaveštavaju se građani Opštine Stara Pazova da će se 26. aprila 2018. godine u Pozorišnoj sali održati muzički festival takmičarskog karaktera "Pazovizija 2018".

1. Muzički festival "Pazovizija 2018" je takmičarskog karaktera. Pobednik festivala predstavljaće opštinu Stara Pazova u Republici Slovačkoj na manifestaciji "Dani Stare Pazove u Bratislavi 2018" tako što će 12. maja 2018. godine održati koncert u trajanju od 120 minuta na Hvjezdoslavovom trgu u Bratislavi. Takođe, prvoplasirana grupa će imati koncert u trajanju od 50 minuta dana 2. avgusta 2018. godine na Trgu dr Zorana Đinđića u Staroj Pazovi u okviru trodnevne manifestacije "Dani opštine Stara Pazova". Drugoplasirana i trećeplasirana grupa će imati koncert u trajanju od po 60 minuta dana 1. avgusta 2018. godine na Trgu dr Zorana Đinđića u Staroj Pazovi, takođe u okviru manifestacije "Dani opštine Stara Pazova"

2. Svi članovi grupe moraju imati prebivalište na teritoriji opštine Stara Pazova.

3. Grupa mora brojati minimalno 4, a maksimalno 7 članova

4. Grupa mora imati vokalnog solistu, a obavezan instrumenat su bubnjevi

5. Svaka grupa će na festivalu nastupiti sa 2 kompozicije: jednom pesmom narodne muzike i jednom pesmom pop ili rok muzike. Kompozicije moraju biti poznati domaći hitovi

6. Čitko popunjeni Prijavni list grupa predaje lično ili putem pošte u Centru za kulturu Stara Pazova, ulica Svetosavska broj 27, najkasnije do srede, 11. aprila 2018. godine do 14.00 časova

7. Muzički festival "Pazovizija 2018" biće održan 26. aprila 2018. godine (četvrtak). Vreme početka festivala biće naknadno utvrđeno (zavisi od broja prijavljenih muzičkih grupa).

Preuzmite dokumenta:

Pravila i uslovi konkursa

Prijavni list

Plakat

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije