• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna exchange5U četvrtak 17. septembra u 11. časova održaće se prezentacija Portfolija javne imovine i privlačenje investicija u opštinu Stara Pazova u okviru projekta „Integrisani pristup upravljanju javnom svojinom u opštinama Stara Pazova i Ruma” u okviru grant šeme programa Exchange 5.

Projekat se realizuje u okviru Programa Exchange 5, koji finansira Evropska unija iz alokacije za IPA 2014, a sprovodi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave (MDULS) u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština (SKGO) kao implementacionim partnerom. Telo za ugovaranje svih projekata grant šeme je Ministarstvo finansija, odnosno Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije (CFCU).

Studija portfolija javne imovine i privlačenje investicija u opštini Stara Pazova je analiza investicionih potencijala javne imovine u opštini Stara Pazova kao i mogućnosti za razvoj poslovnih poduhvata na njenoj bazi, i obuhvata sledeća poglavlja: razvojni model za upravljanje javnom imovinom (utvrđivanje ciljeva, ograničenja i mogućnosti razvoja u skladu sa potencijalima i resursima lokalne samouprave), plan konkurentnosti (definiše model konkurentnosti za odabrane nepokretnosti u poređenju sa drugim sličnim nepokretnostima u okruženju), investicioni plan (definiše dinamiku i vrstu ulaganja sa fokusom na kapitalna ulaganja u 5 nepokretnosti u javnoj svojini u opštini Stara Pazova), biznis modele za odgovarajuće investicije i marketing plan.

Na prezentaciji će učestvovati privrednici iz opštine Stara Pazova i opštine Ruma koja je partner na ovom projektu.

Preuzmite dokument:

Studija

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije