• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Новости

naslovna zlatne odbojkasice na prijemu kod predsednika radinovicaОпштина Стара Пазова организовала је почетком маја месеца свечани пријем за одбојкашице из ЖОК „Јединство“ Стара Пазова, које су недавно освојиле БПШ Суперлиге Србије и тиме оствариле највећи успех у клупској историји, али и у историји колективног спорта у нашој општини.

naslovna opstina stara pazova pohvaljena od strane mdulsМинистар државне управе и локалне самоуправе др Александар Мартиновић посетио је ове недеље општину Стара Пазова како би обишао Јединствено управно место - Писарницу, која је међу пионирима једношалтерског система у Србији и у које је МДУЛС инвестирало 8,5 милиона динара.

naslovna od danas u pazovu i zbog sopinga novi big trzni centarПобољшање животног стандарда грађана општине Стара Пазова у последњих десет година, резултирало је стварањем потребе и услова за отварањем великог тржног центра. Компанија BIG CEE, за свој десети Биг шопинг центар одабрала је управо нашу општину и то локацију између две Пазове, одмах до супермаркета немачког Лидл-а, преко пута пазовачких базена. Церемонији пресецања свечане врпце, присуствовали су домаћин, председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, министар унутрашње и спољне трговине у Влади Србије, Томислав Момировић, генерални директор компаније BIG CEE у Србији, Лев Вајс и амбасадор Израела у Србији Јакел Вилан.

naslovna predsednik vucic potvrdio stizu nove investicije u opstinu stara pazovaПредседник Републике Србије, Александар Вучић, посетио је у петак, 17. марта општину Стара Пазова, где је у пратњи председника Општине Стара Пазова, Ђорђа Радиновића обишао производни погон компаније „Стамевски“, која ове године обележава 70 година рада.

naslovna ministar sporta u poseti opstini stara pazovaМинистар спорта у Влади Републике Србије, Зоран Гајић, државни секретар Марко Кешељ и посебни саветник Дејан Бојовић, посетили су општину Стара Пазова, где су у пратњи председника Општине, Ђорђа Радиновића и најближих сарадника, обишли Основну школу „Растко Немањић – Свети Сава“ у Новој Пазови и одбојкашки клуб „Младост“.

naslovna opstina nagradila najbolje sportisteВише од пола века дуга традиција награђивања најуспешнијих спортиста са територије општине Стара Пазова, после двогодишње паузе због пандемије корона вируса, ове године је настављена. Општина Стара Пазова и Радио – телевизија Стара Пазова редовно прате резултате старопазовачких спортиста, њихове успехе, циљеве, али и потребе и у складу са тим, вредним наградама које им на церемонији додељује, доказује да се сва њихова одрицања и труд, те позитивна промоција виде и цене.

naslovna opstinu posetila delegacija iz republike srpskeЧесто је Општина Стара Пазова, у јавности, препозната као пример добре праксе и средина, која се својим великим привредним развојем последњих десет година сврстала у први план, не само међу градовима и општинама у Србији, већ и у региону. Који је то приступ привреди, инвеститорима, која је процедура и како изгледа неопходна комуникација запослених у нашој локалној администрацији са потенцијалним инвеститорима, а који на концу доводи до нових радних места и бољег живота грађана, чест је разлог посете делегација из Србије и региона.

naslovna kontinuitet u podrsci zdravstvu opstina dodelila kljuceve novih vozilaСамо током 2021. и 2022. године, на иницијативу руководства Општине, локална самоуправа је, за потребе локалне здравствене установе „Др Ј.Ј. Змај“ Стара Пазова финансирала набавку нових шест путничких и пет санитетских возила, чија је укупна вредност близу 40 милиона динара. Ово је наставак улагања у стварању услова за ефикаснији рад служби старопазовачког Дома здравља, који је до сада, уз помоћ Општине протеклих година, значајно обновио свој возни парк.

naslovna predsedniku radinovicu urucena replika bodeza vozda karadjordjaДан државности Републике Србије, обележен је свечано и у општини Стара Пазова, свечаношћу које су резервне војне старешине АП Војводине и резервне војне старешине Нове Пазове, одржале у галерији Културног центра у Новој Пазови. У оквиру пригодног програма посвећеног празнику, могао се видети и чути наступ хора ОШ "Растко Немањић - Свети Сава", а након предвиђеног културног програма, уследило је додељивање захвалница које су припремиле поменуте две организације најзаслужнијим грађанима. Овом приликом, председнику Ђорђу Радиновићу уручена је реплика бодежа Вожда Kарађорђа, коју је носио за време Првог Српског устанка, а на којој су угравиране речи: „Рођени победник“.

naslovna opstina ulozila 17 miliona dinara u obnovu i rekonstrukciju filijale rfzo“Више деценија у овај објекат није ништа улагано, ово је била једна од најружнијих зграда у Старој Пазови. Данас изгледа сасвим другачије. Драго ми је што смо нашли заједнички језик, реновирали целокупан простор и што на овај начин и овакву сарадњу локалне самоуправе и републичких институција дајемо леп пример и осталим срединама. За општину Стара Пазова је ово од великог интереса, јер овде долазе наши грађани, њима није битно да ли је зграда републичка или општинска, битно је да добију потребна документа у пријатном и адекватном простору “, истакао је председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, приликом обиласка реновиране зграде испоставе Републичког фонда за здравствено осигурање у Старој Пазови, која је заједничким средствима општине и републике комплетно споља и изнутра реновирана.

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије