• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna ministar vesic u obnovu puteva u sremu drzava ulozila 24 miliona euraПредседник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, заједно са својим сарадницима, дочекао је министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Горана Весића у Старим Бановцима, где су заједно обишли радове на рехабилитацији пута Стари Бановци и радове на реконструкцији улица Карађорђеве и Светог Саве у Белегишу.

Држава је ове године, само у обнову путева у Срему, уложила више од 24 милиона евра. На територији Старе Пазове у току су радови на обнови 11 километара пута између Старих Бановаца и Белегиша, инвестиција вредна 150 милиона динара, као и реконструкција Карађорђеве и улице Светог Саве у насељу Белегиш, у које је уложено такође око 150 милиона динара, истакао је министар Весић. "Само у овај пут и две улице, уложили смо око 300 милиона динара, односно више од 2,5 милиона евра“, назначио је министар. Указао је и да су урађени путеви према Инђији, ка ауто-путу, а да ће до краја године почети радови на обнови пута Стара Пазова – Нова Пазова – Батајница, што значи да ће бити "покривени" апсолутно сви важни путеви и путни правци у општини.

Председник општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, захвалио је министру Весићу на посети, додајући да је и те како видљиво да се по Срему више ради, од кад је он на челу ресора саобраћаја и инфраструктуре. "Никада се није овако радило и водило рачуна и никад до сада нико није познавао нашу општину и све што је у њој урађено, као председник Вучић и министар Весић", рекао је Радиновић. „Председник Вучић и цела Влада Србије, а нарочито министар Весић, много улажу у путну инфраструктуру у општини Стара Пазова. Радимо синхронизовано баш као што је он рекао и сви путеви наше Општине биће урађени, не само главни путеви, већ и улице које смо раније почели да радимо. Становницима ћемо, у оквиру ових радова, уредити и прилазе кућама, ћуприје и тротоаре...“

До краја ове и почетком следеће године требало би да буде завршено укупно око 100 километара пута. Упоредо са главним саобраћајницама раде се и улице у близини школа, где се уводе такозване „Зоне школа“, а на тим местима биће постављени успоривачи саобраћаја, трепћући семафори са соларним панелима и мерачи брзине.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије