• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Општина Стара Пазова је већ деценијама позната по приватном предузетништву. Пре више од 40 година отворене су многобројне занатске радње које су Стару Пазову учиниле једном од првих и најуспешнијих у области мале привреде у бившој Југославији. Данас у општини постоји преко 1.000 приватних предузећа и преко 3.000 предузетничких радњи.

У општини су заступљене разноврсне индустријске делатности: металопрерађивачка, металска, пластичарска, гумарска, дрвнопрерађивачка, грађевинарство и друге.

привреда у Старој ПазовиСветске компаније у индустријским зонама на територији општине Стара Пазова

Захваљујући високо квалитетној плодној земљи и изузетно повољним климатским условима, пољопривреда је веома развијена. На територији општине налази се око 30.000 ха обрадивих површина. Основно опредељење у пољопривреди је ратарство – пшеница, кукуруз, сунцокрет, јечам, соја, шећерна репа, али је заступљено и сточарство и то пре свега узгој говеда, крава и свиња.

привреда у Старој ПазовиНа територији општине налази се око 30.000 ха обрадивих површина

Имајући у виду потребе за што бољу, али сасвим оправдану и веома значајну промоцију привредних потенцијала старопазовачке Општине, Управа је одлучила да, преко свог Одељења за информационе технологије и комуникације и Канцеларије за локално економски развој, приреди и засебну интернет презентацију, као место окупљања свих старопазовачких домаћих и страних привредника, али и оних привредника који размишљају о доласку у ову развијену сремску Општину - пословни портал општине Стара Пазова "Инвестирајте у Пазову" који се налази на адреси www.investirajteupazovu.rs.

У питању је пажљиво припремљен садржај који ће и посетиоцима и заинтересованим будућим инвеститорима, помоћи да на најадекватнији начин упознају све могућности, потенцијале и актуелни привредни амбијент који општину Стара Пазова чини једну од најатрактивнијих делова Републике Србије за улагања, почетак пословања, ефикасан и успешан развој.

Поред општих информација које се односе на повољан географски положај, прегледа индустрија које су најзаступљеније, описа предности за инвестирање (разлози, олакшице, доступна инфраструктура), детаља о радној оспособљености и стручности становништва, у секцији „Инвестирајте у Пазову“ пронаћићете и информације о постојећим индустријским зонама, „гринфилд“ локацијама и инвеститорима, који послују на територији Општине. Нарочито су, за доношење важне пословне одлуке, корисне под-секције „Калкулатор локалних такси и накнада“ и детаљни преглед поступка за издавање грађевинских дозвола који се налази на истоименом линку.

Од посебног значаја је и детаљна и комплетна база свих привредника и предузетника са територије Општине, уз податке који ће сваком посетиоцу приближити њихово пословање и помоћи им да стекну основно знање о конкретном субјекту који их занима.

Пословни портал општине Стара ПазоваПословни портал општине Стара Пазова - www.investirajteupazovu.rs

У сваком случају, и поред постојећих информација службеници Канцеларије за локално економски развој (КЛЕР) ће Вам увек бити на располагању за сваку врсту помоћи или недоумица уколико их имате.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије