• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

КУД Младост Нова ПазоваСавез аматера општине Стара Пазова је друштвена организација, основана 2003. године, као следбеник Културно-просветне заједнице, асоцијације културно-уметничких друштава и установа у области образовања и културе.

У Савез аматера општине Стара Пазова се добровољно удружују културно-уметничка друштва, аматерска позоришта, секције, клубови, групе, удружења, установе, друге организације и појединци, припадници свих народа, националних мањина и етничких група на територији општине Стара Пазова. Савез прати и проучава аматерску културно-уметничку делатност и предлаже мере за њено унапређење, подржава и покреће иницијативе за стварање услова за развој и организовање свих облика културно-уметничког стваралаштва аматера, организује и прати реализацију фестивала, смотри, сусрета и сличних манифестација, прикупља и систематизује грађу о облицима аматерског деловања, организује стручне семинаре и саветовања о актуелним питањима из делокруга свог рада, бави се издавачком делатношћу, координира рад и сарађује са свим асоцијацијама у области културно-уметничког аматеризма у Покрајини, Републици Србији и расејању.

Својим деловањем Савез аматера општине Стара Пазова развија, подстиче и афирмише личне стваралачке и уметничке склоности деце, омладине и грађана у образовним установама, предузећима, културно-уметничким друштвима, групама, ансамблима и удружењима. Савез аматера подстиче и афирмише развој, очување и неговање аматерске културно-уметничке делатности и културне традиције народа, националних мањина и етничких заједница, уз пуно поштовње њихове равноправности.

У Савез аматера општине Стара Пазова удружено је једанаест културно-уметничких друштава, три ликовна удружења, два удружења грађана, један фолклорни ансамбл, Градски хор и Градски тамбурашки оркестар.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије