• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Пољопривреда

grb thumbОбавештавамо све пољопривредне произвођаче да је рок за подношење захтева за остваривање права на основне подстицаје у биљној производњи од 18.000 динара по хектару продужен до 1. априла 2024. године, а данас је почела и исплата те врсте субвенције.

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линка у прилогу можете се информисати о правилнику о основним подстицајима у биљној производњи и Јавном позиву за 2024. годину.

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о афричкој куги свиња као и саветима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде за превентивно спречавање ширења исте.

grb thumbОбавештавају се пољопривредни произвођачи да ће се обавити прикупљање амбалажног отпада у петак, 21.07.2023. године.

grb thumbВлaдa Србиje дoнeлa je jучe зaкључaк o сaглaснoсти дa Рeпубличкa дирeкциja зa рoбнe рeзeрвe изврши купoвину дo 200.000 тoнa мeркaнтилнe пшeницe, рoдa 2023. гoдинe, пo цeни oд 25 динaрa плус ПДВ, сaoпштилo je Mинистaрствo пoљoприврeдe, шумaрствa и вoдoприврeдe.

grb thumbОбавештавају се пољопривредни произвођачи да ће се обавити прикупљање амбалажног отпада вршити у петак, 07.07.2023. године.

grb thumbПоштовани пољопривредници, у току је Јавни позив за подизање засада винове лозе који је расписало Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде.

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о најновијим актуелним конкурси Покрајинског секретаријата пољопривреду, водопривреду и шумарство.

grb thumbПоштовани пољопривредници, са линкова у прилогу можете се информисати о најновијим актуелним конкурси Покрајинског секретаријата пољопривреду, водопривреду и шумарство.

grb thumbСа линкова у прилогу можете се информисати о помереним роковима за конкурсе у АП Војводини, правилнику о условима и начину остваривања права на подстицаје у сточарству за краве за узгој телади за тов, подношењу захтева за основне подстицаје по хектару до 31.05.2023. године као и о закључку Владе Србије о сагласности да Републичка дирекција за робне резерве изврши откуп до 50.000 тона меркантилне пшенице рода 2022. године.

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије