• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Пољопривреда

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Јавним позивима за органце и декарбонизацију пољопривреде.

grb thumbОбавештавају се пољопривредни произвођачи да ће се одржати предавања ПСС „Сремска Митровица“ .

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о најновијим конкурсима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о јавним позивима.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о Бесповратним средства за развој ловства у АП Војводини.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о субвенцијама за подизање вишегодишњих засада воћа и хмеља.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Јавном позиву за подношење пријава за утврђивање права на коришћење бесповратних средстава у оквиру пројекта за конкурентну пољопривреду у 2021. години.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о бесповратним подстицајним средствима за пољопривреду у сарадњи са Светском банком.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о подношењу захтева за субвенције по кошници пчела.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о бесповратним подстицајним средствима за пољопривреду у сарадњи са Светском банком.

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије