• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Пољопривреда

grb thumbПСС Сремска Митровица вршиће издавање eID броја пољопривредним произвођачима у згради општине Стара Пазова, Светосавска 11 – Сала за венчање, уторком и четвртком, у следећим терминима:

grb thumbПољопривредни произвођачи могу од данас, уколико нису раније, да у поштама широм Србије узму параметре за свој еИД број што представља први корак за приступ платформи еАграр.

grb thumbПољопривредни произвођачи у Србији од данас могу, уколико нису раније, да преузму свој еИД број, што је први корак у увођењу информационог система „еАграр“, а министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић рекла је да пољопривредници тај број могу да преузму у поштама широм Србије и да је циљ увођења новог система да 450.000 пољопривредних газдинстава пређе на дигитално вођење посла.

grb thumbОбавештавају се сви заинтересовани који планирају да аплицирају на конкурсе које објављује Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство, да могу да поднесу захтев за нултом контролом.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о Јавним позивима за органце и декарбонизацију пољопривреде.

grb thumbОбавештавају се пољопривредни произвођачи да ће се одржати предавања ПСС „Сремска Митровица“ .

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о најновијим конкурсима Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о јавним позивима.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линкова у прилогу можете се информисати о Бесповратним средства за развој ловства у АП Војводини.

grb thumbПоштовани пољопривредни произвођачи, са линка у прилогу можете се информисати о субвенцијама за подизање вишегодишњих засада воћа и хмеља.

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије