• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Питања грађана и одговори председника

Поштовани председниче,
Вашим доласком на место председника сва насеља у Старој Пазови добила су више могућности да се реше кључни проблеми који муче грађане. С тим у вези интересује ме да ли можемо очекивати изградњу петље на правцу Стари Бановци – Нова Пазова.

Унапред хвала на одговору,
Срдачан поздрав,
М.К. С. Бановци


Поштовани,
Петља на аутопуту на правцу Стари Бановци – Нова Пазова спада међу пројекте које намеравамо да урадимо у што скоријем року. Пошто се ради о пројекту који изискује значајна средства наша локална самоуправа је у протеклом периоду одмах кренула у преговоре са ЈП Путеви Србије и након испуњења свих услова са наше стране, постигнут је договор о финансијској подршци ове републичке установе. За то време Дирекција за изградњу општине врши све неопходне припреме, а ради се и на регулисању свих имовинско-правних питања које неопходно решити пре почетка изградње.

Ђ.Р.

Председниче,
Молим Вас ако можете да потврдите, да ли ће и ове јесени, као и прошле бити планирана помоћ најсиромашнијим грађанима у огреву пред зиму?

Душан Марковић, Стара Пазова


Поштовани Душане,
Економска криза, у којој се налази цела земља, свакодневно ствара потешкоће свим грађанима у решавању основних потреба и у борби за бољи живот. Имајући све то у виду, поред акција помоћи грађанима које смо у протеклих годину дана увели у праксу, и у овој години смо планирали да помогнемо најсиромашнијим грађанима кроз благовремено обезбеђивање угља за огрев. Као и до сада и овог пута ову акцију наша локална самоуправа спроводи са Центром за социјални рад.

Ђ.Р.

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије