• Facebook page
 • Twitter page
 • YouTube page
 • RSS
 • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

Електронска управа Општине Стара Пазова омогућава бржу размену информација са грађанством и пословним окружењем:

 • Питајте председника
  Уколико имате питање које бисте желели да поставите директно председнику Општине Стара Пазова Ђорђу Радиновићу, или да упутите коментар или сугестију, на располагању Вам је образац у који их можете унети. Одговор ћете добити у најкраћем року на e-mail адресу коју унесете у обрасцу, а најчешће постављана питања биће објављивана на страници питања и одговори.
 • Виртуелни матичар
  Oмогућава Вам да, користећи интернет технологију, наручите и добијете изводе из матичних књига на кућну адресу. Сервиси које виртуелни матичар подржава: извод из матичне књиге рођених, извод из матичне књиге умрлих, уверење о држављанству и извод из матичне књиге венчаних.
 • Пријавите комунални проблем
  Уз помоћ онлајн формулара, имате могућност да општинском контакт центру пријавите комунални проблем.
 • Обрасци и формулари
  На овој страници можете преузети обрасце и формуларе општинске управе општине Стара Пазова у електронском облику. Документи су у .PDF и .DOC формату. PDF формуларе можете попунити електронски и тако попуњене их одштампати.
 • Заштита животне средине
  Овде су Вам доступна документа са предвиђеним и усвојеним програмима и плановима заштите животне средине на територији општине Стара Пазова. У наставку можете пронаћи и изведене студије, важна обавештења из ове области, као и информације које су дозволе неопходне за управљање отпадом.
 • Канцеларија за брзе одговоре
  У згради Општинске управе Стара Пазова почела је са радом Канцеларија за брзе одговоре која представља својеврстан сервис за грађане и инвеститоре који треба да омогући лакшу и бржу комуникацију и решавање њихових захтева. Захваљујући Канцеларији за брзе одговоре грађани и инвеститори на једном месту могу добити информације о потребној документацији, помоћ службеника у виду најважнијих доступних информација, али и да се информишу о року решавања захтева. Важно је имати у виду да референти канцеларије раде на основу унапред дефинисаних процедура које су дефинисане за одређени захтев како би у што краћем року обезбедили одговор или решење где је то законски могуће.
 • Регистар локацијских дозвола
  На овој страници, у табеларном приказу, можете сазнати које су све издате локацијске дозволе за објекте на територији Општине Стара Пазова тј. у свим насељима за 2015. годину. Лако доступне информације су и ко је инвеститор објекта, датум издавања дозволе, као и број под којим је заведен у Регистру локацијских услова код надлежног органа Општинске управе.
 • Регистар грађевинских дозвола за правна лица
  Информишите се о актуелним грађевинским дозволама које је правним лицима издало надлежно Одељење.
 • Регистар грађевинских дозвола за физичка лица
  Информишите се о актуелним грађевинским дозволама које је физичким лицима издало надлежно Одељење.
 • Јединствена евиденција стамбених заједница
  Републички геодетски завод води јединствену, централну, јавну, електронску базу података у којој су обједињени подаци о стамбеним заједницама из свих регистара на територији Републике Србије. Одабиром општине из падајуће листе, могућа је претрага објављених решења о регистрацији стамбених заједница и закључака за одбијене регистрације.
 • База имовине у јавној својини
  Систем за управљање имовином у јавној својини омогућава да информације о расположивости јавне имовине буду доступне инвеститорима и свим заинтересованим странама. База непокретности је настала као резулатат пројекта "Ефикасно управљање имовином у јавној својини у општинама Стара Пазова и Инђија" као тежња што ефикаснијем управљању јавном имовином.
 • Калкулатор локалних такси и накнада
  Калкулатор је јединствена виртуелна апликација за поређење трошкова пословања у локалним самоуправама Србије. Идејни творац ове веома корисне апликације је Национална алијанса за локално-еконосмки развој (НАЛЕД) чија је реализација успела уз подршку амбасаде Холандије и USAID-а. Од посебног је значаја за привреднике где се на једном месту могу сазнати најзначајније и најчешће тражене локалне таксе и накнаде одређене локалне самоуправе.
 • Упит у јединствени бирачки списак
  Јединствени бирачки списак је јавна исправа у којој се води јединствена евиденција држављана Републике Србије који имају бирачко право. Јединствени бирачки списак успостављен је крајем 2011. године и прву практичну примену имао је у мају 2012. године, када су одржани избори на свим нивоима. Списак води Министарство правде и државне управе, а промене у бирачком списку редовно врше градске и општинске управе за своју територију међу којима је Општина Стара Пазова.
 • Провера уписа у Посебан бирачки списак
 • Локално-академска мрежа - ЛАМ
  ЛАМ је пројекат интеграције студената у јавни и привредни живот локалних самоуправа. Оваква база података студената једне општине представља јединствен “регистар” академског потенцијала у једној средини.
одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије