• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Општинска управа Општине Стара Пазова, ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова

Данас је: год.

Општина Стара Пазова, Срем, Војводина - званична страница

Званична презентација Општине Стара Пазова

naslovna pu poletarac od predsednika radinovica dobio kljuceve novog kombi vozilaНово комби возило за дистрибуцију хране у објекте Предшколске установе „Полетарац“ Стара Пазова, набављено је унапред испланираним средствима Општине Стара Пазова. Током обележавања Дечије недеље, приликом обиласка вртића, председник Општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, уручио је кључеве новог возила директорки установе Јелени Иванчевић. Иницијатива локалне самоуправе представља добар пример како у пракси изгледа брига о деци и показује посвећеност Општине у обезбеђивању оптималних услова за правилан раст и развој најмлађих суграђана.

„Набавили смо потпуно ново возило, по свим стандардима, како би се храна безбедно превозила у све јединице вртића, којих има преко 20 на територији Општине. Исто возило ћемо набавити и за другу предшколску установу која функционише на територији Подунавља до краја године, јер као што сам више пута истакао све институције имају нашу безрезервну подршку и помоћ“, изјавио је приликом доделе кључева, председник Радиновић.

О сарадњи Општине Стара Пазова и ове предшколске установе сувишно је било шта додати, она траје од формирања првог вртића, трајаће и надаље, сложили су се саговорници. Директорка Иванчевић се захвалила општини на неопходном возилу, као и на раније набаљеној опреми за потребе установе: „Возило нам је било преко потребно. Сада смо сигурни да храна свежа и у исправном стању долази до малишана, јер је возило опремљено по свим стандардима које прописује ХАСАП.“

Овом приликом председник Радиновић је поделио и радне свеске, које је такође набавила општина, малишанима који ће следеће године кренути у основну школу, као знак пажње али и подршке у образовању. ПУ „Полетарац“ ће ове године обележити пола века рада у предшколском образовању старопазовачке деце.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Званична Facebook страница општине Стара Пазова

Општински newsletter

Уколико желите да примате месечне новости и обавештења из Општине Стара Пазова, пријавите се на општински newsletter. Унесите Ваше име и адресу Ваше електронске поште:

Учествујте у анкети

Да ли пратите конкурсе који се објављују на званичној интернет страници Општине?

Сајам привреде

Канцеларија за брзе одговоре Општине Стара Пазова

Пословни портал Општине Стара Пазова

Фондација Пазова за најугроженије