• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Обавештење о поднетом захтеву за ажурирање Студије о процени утицаја магистралног гасовода Јужни ток на животну срединуНосилац пројекта “South stream” Д.О.О. из Новог Сада, ул.Народног фронта бр.12, поднео је захтев за ажурирање Студије о процени утицаја магистралног гасовода “Јужни ток” на животну средину за Деоницу 5 – Одвојак за Републику Српску, за коју је у Министарству енергетике, развоја и заштите животне средине прибављено решење о сагласности бр.353-02-00813/2013-05 од 26.12.2013.године.

Захтев се подноси у складу са изменама и допунама Просторног плана подручја посебне намене транснационалног гасовода “Јужни ток” („Службени гласник РС” бр.119/12 и 98/13), а сагласно информацији о локацији за изградњу одвојка ка Републици Српској бр.350-01-01243/201305 од 13.02.2014.године коју је издало Министарство грађевинарства и урбанизма.

Увид у документацију из захтева носиоца пројекта, могућ је сваког радног дана у просторијама Министарства енергетике, развоја и заштите животне средине у Новом Београду, ул.Омладинских бригада бр.1, соба 426, као и на сајту Министарства http://www.merz.gov.rs/cir/dokumenti/javni-uvid/procena-uticaja.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije