• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna kzm opstine stara pazova potpisala ugovor sa ministarstvom turizma i omladine o finansiranju projekta izrade strategije za mladeMladi su ključni resurs zajednice i njihov razvoj je i razvoj same lokalne zajednice u kojoj žive.

U skladu sa tim, Opština Stara Pazova prepoznaje značaj sistemske bridge o mladima kako bi stvorila uslove i postavila osnove za njihov celovit razvoj. Te je tako kroz projekat “Strategijom do razvoja mladih – izrada strategije za mlade” koji sprovodi Kancelarija za mlade opštine Stara Pazova, a finansira Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije u september ove godine započela sa procesom izrade strateškog dokumenta kojim kroz međusektorsku saradnju postavlja temelje za sveobuhvatnu podršku mladima, ističući ključne aspekte njihovog života, kao i izazove sa kojima se susreću.

Cilj ovog projekta jeste da se uradi istraživanje potreba mladih i na osnovu toga izradi strateški dokument program za malde naše Opštine. Kroz projekat “Strategijom do razvoja mladih – izrada strategije za mlade” nastavlja se kontinuirano bavljenje mladima u skladu sa njihovim potrebama i interesovanjima, razvija omladinsta politika na lokalnom nivou i osnažava rad kancelarije za mlade.

Takođe, ističe se važnost kreiranja inkluzivnog i podstivajnog okruženja koje podržava različitost i podstiče aktivno učešće mladih u lokalnom društvenom, kulturnom i ekonomskom životu lokalne zajednice.

Sistemska briga o mladima i njohovim potrebama ne doprinosi samo ličnom razvoju mladih, već jača i samu lokalnu zajenicu. Na ovaj način mladima se pruža prilika da posatnu aktivni građani, lideri i pokretači pozitivnih promena u loklanoj zajednici.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije