• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna akcija se kad stignes kuciDani piva koji su održani 14.i 15. avgusta u Novoj Pazovi bili su idealna prilika da se naši sugrađani podsete na značaj bezbednosti saobracaja, i koliko je važna pre svega lična odgovornost svakog pojedinca,naročito u smislu nekorišćenja mobilnog telefona u toku vožnje, i naročito svesti da , ukoliko ste vozač, nikako ne konzumirate alkohol.

S tim u vezi Savet za bezbednost saobraćaja je imao svoj štand na pomenutoj manifestaciji i promovisao kampanju pod sloganom "Javi se kad stigneš kući".

Članovi Saveta delili su prisutnima promo materijal, sa pomenutim sloganom, i to držače za automobile za mobilne telefone, retroreflektujuće rance i narukvice, kao i drugi odgovarajući materijal, dok su najmlađima deljene knjige Pažljivkova pravila u saobraćaju.

Posebnu zahvalnost dugujemo i profesoru Božiću iz srednje tehničke škole u Staroj Pazovi koji se odazvao pozivu, i upoznao nas sve sa "pijanim naočarima" koje kada se stave prikazuju različite nivoe alkoholisanosti i na neki način opominju koliko su nam sva čula oslabljena prilikom konzumacije alkohola.

Ovo je samo jedna u nizu akcija koje Savet organizuje, sve u cilju prevencije i smanjenja saobraćajnih prekršaja, i zaštite najugroženijih kategorija učesnika u saobraćaju.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije