• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-djordjevic-otvorio-regionalni-sajam-privrede-u-novoj-pazoviMinistar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević otvorio je 11. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi. Zoran Đorđević je rekao da je sajam privrede bitan kako za celu Srbiju, Vojvodinu i opštinu Stara Pazova, tako i za sve preduzetnike, jer predstavlja idealnu priliku za dolazak potencijalnih investitora, ali i mogućnost da se oni koji ga posete međusobno upoznaju, dogovore saradnju i unaprede svoje poslovanje, saopštilo je Ministarstvo.

"Najbitnije je da se organizuje više ovakvih sajmova, u različitim gradovima, jer bi to doprinelo razvijenosti cele Republike Srbije", naglasio je ministar i pohvalio predsednika opštine Stara Pazova Đorđa Radinovića, na vrednom trudu i radu, što dokazuju rezultati o broju nezaposlenih u ovoj opštini.

Prema podacima RZS iz Ankete o radnoj snazi za 2. kvartal 2017. godine, naveo je on, anketna stopa nezaposlenosti nikad nije bila manja i iznosi 11,8 odsto, a rezultat je vrednog i napornog rada Vlade Srbije.

"Zahvaljujući predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, koji je kao predsednik Vlade Srbije postavio strategiju i smernice kako da se borimo za smanjenje nezaposlenosti, protiv sive ekonomije i rada na crno, danas ova Vlada ima ovakve rezultate", rekao je ministar Đorđević.

Prema njegovim rečima, Vlada, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i dalje će raditi na ekonomskom razvoju Srbije i višem standardu svih naših građana.

Cilj Regionalnog sajma privrede jeste upoznavanje sa novim zanatima i veštinama koji su u skladu sa današnjim vremenom i tehnologijama, što otvara mogućnost da se privredno okruženje osavremeni, a samim tim poveća učešće naših preduzetnika na sve većem i zahtevnijem tržištu.

Ovogodišnji Sajam privrede okupiće više od 100 izlagača među kojima će, pored privrednika iz naše zemlje, priliku imati da se predstave i izlagači iz država u okruženju.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije