• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna-zavrsetak-rekonstrukcije-jedne-od-najvaznijih-i-najprometnijih-raskrsnica-u-staropazovackoj-opstini-sa-izgradnjom-novog-kruznog-tokaJedno od najopterećenijih saobraćajnih čvorišta na teritoriji opštine Stara Pazova nalazi se na ukrštanju puteva između Stare i Nove Pazove i Vojke i Starih Banovaca, na lokaciji u blizini Pazovačkih bazena.

Zbog sve izraženije potrebe za dobijanje bezbednog i efikasnog, pre svega kvalitetnog saobraćajnog rešenja neophodnog za građane i privrednike Opštine Stara Pazova (blizina dve najveće pazovačke industrijske zone), lokalna samouprava, inicijativom predsednika Đorđa Radinovića, uradila je veliki posao sprovođenjem svih administrativnih i projektnih procedura i u saradnji sa Upravom za kapitalna ulaganja AP Vojvodine omogućila realizaciju rekonstrukcije raskrsnice i izgradnju novog kružnog toka po najsavremenijim standardima.

Radovi na izgradnji nove kružne raskrsnice su počeli 22. maja, a zahvaljujući efikasnosti izvođača radova i pre roka, za samo par dana sve će biti završeno, raskrsnica će biti kompletno gotova. Takođe, važno je istaći i da je saobraćaj na raskrsnici normalizovan još u sredu, 05. jula.

ZAVRŠETAK ASFALTIRANjA

Najteži deo posla je završen, asfaltirane su sve saobraćajnice i novoizgrađene i postojeće prilazne na državnom putu II A reda broj 100 (stari put Beograd-Novi Sad) i lokalnog puta Vojka – Stari Banovci.

JAVNA RASVETA, OZELENjAVANjE POVRŠINA I SIGNALIZACIJA

Novoizgrađena ostrva će narednih dana biti uređena u smislu ozelenjavanja i sađenja sezonskog cveća kada će biti postavljena i obavezna vertikalna saobraćajna signalizacija. Postavljanjem nove javne rasvete na ovom bitnom čvorištu, koje povezuje autoput Beograd – Novi Sad i autoput Beograd – Zagreb, kružni tok će dobiti oblik i izgled predviđen projektom.

POVEZIVANjE STAZA ZA BEZBEDNO KRETANjE PEŠAKA I BICIKLISTA

Trenutno se izvode radovi na izgradnji nedostajućeg dela biciklističke staze, koja će biti povezana sa već postojećom pešačko – biciklističkom stazom na pravcu Stara Pazova – Nova Pazova, ugrađuje se oko 100 m2 vibropresovane betonske galanterije, koja će ukrašavati okolne staze.

ZAHVALNOST GRAĐANIMA I UČESNICIMA U SAOBRAĆAJU NA STRPLjENjU

Uz veliku zahvalnost građanima i svim učesnicima u saobraćaju na strpljenju, koju su pokazali poštovanjem režima saobraćaja tokom izvođenja radova, lokalna samouprava opštine Stara Pazova sa zadovoljstvom konstatuje da su radovi trajali i efikasnije od predviđenog roka - ukupno oko 50 kalendarskih dana, a da su upravo, svojim strpljenjem, učesnici u saobraćaju dali svoj doprinos uspešnoj realizaciji predviđenih radova.

Fotografije:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije