• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

naslovna kzm opstine stara pazova potpisala ugovor sa ministarstvom turizma i omladine o finansiranju projekta izrade strategije za mladeМлади су кључни ресурс заједнице и њихов развој је и развој саме локалне заједнице у којој живе.

У складу са тим, Општина Стара Пазова препознаје значај системске бридге о младима како би створила услове и поставила основе за њихов целовит развој. Те је тако кроз пројекат “Стратегијом до развоја младих – израда стратегије за младе” који спроводи Канцеларија за младе општине Стара Пазова, а финансира Министарство туризма и омладине Републике Србије у септембер ове године започела са процесом израде стратешког документа којим кроз међусекторску сарадњу поставља темеље за свеобухватну подршку младима, истичући кључне аспекте њиховог живота, као и изазове са којима се сусрећу.

Циљ овог пројекта јесте да се уради истраживање потреба младих и на основу тога изради стратешки документ програм за малде наше Општине. Кроз пројекат “Стратегијом до развоја младих – израда стратегије за младе” наставља се континуирано бављење младима у складу са њиховим потребама и интересовањима, развија омладинста политика на локалном нивоу и оснажава рад канцеларије за младе.

Такође, истиче се важност креирања инклузивног и подстивајног окружења које подржава различитост и подстиче активно учешће младих у локалном друштвеном, културном и економском животу локалне заједнице.

Системска брига о младима и њоховим потребама не доприноси само личном развоју младих, већ јача и саму локалну зајеницу. На овај начин младима се пружа прилика да посатну активни грађани, лидери и покретачи позитивних промена у локланој заједници.

Фотографије:

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije