• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbU skladu sa članom 45a. Zakona o planiranju i izgradnji („Službeni glasnik RS”, br. 72/09, 81/09, 64/10-US, 24/11, 121/12, 42/13-US, 50/13-US, 98/13-US, 132/14, 145/14, 83/18, 31/19, 37/19 - dr. zakon, 9/20 i 52/21), čl. 37-43. Pravilnika o sadržini, načinu i postupku izrade dokumenata prostornog i urbanističkog planiranja ("Sl. glasnik RS" br. 32/19) Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine Autonomne Pokrajine Vojvodine oglašava Rani javni uvid u materijal za izradu izmena i dopuna prostornog plana područja posebne namene sistema za vodosnabdevanje "Istočni Srem".

Odlukom o izradi Izmena i dopuna Prostornog plana područja posebne namene sistema za vodosnabdevanje „Istočni Srem“ („Sl.list APV“ broj 49/2022) obuhvaćen je deo teritorija opština Inđija, Ruma, Irig, Stara Pazova i Pećinci i grada Sremska Mitrovica.

Rani javni uvid u Materijal za izradu Izmena i dopuna Prostornog plana područja posebne namene sistema za vodosnabdevanje „Istočni Srem“ održaće se u trajanju od 15 dana, od 08.05.2023. godine do 22.05.2023. godine.

Materijal za izradu Izmena i dopuna Prostornog plana područja posebne namene sistema za vodosnabdevanje „Istočni Srem“ sa preglednom kartom izrađenom u razmeri 1:100 000 biće dostupan na uvid zainteresovanoj javnosti u digitalnom obliku na:

  • zvaničnoj internet adresi Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine
  • zvaničnoj internet stranici Opštine Inđija,
  • zvaničnoj internet stranici Opštine Ruma,
  • zvaničnoj internet stranici Opštine Irig,
  • zvaničnoj internet stranici Opštine Stara Pazova,
  • zvaničnoj internet stranici Opštine Pećinci,
  • zvaničnoj internet stranici Grada Sremska Mitrovica.

Organi, organizacije, imaoci javnih ovlašćenja i druge institucije, koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu, planiranje i uređenje prostora i izgradnju objekata, pozivaju se da daju uslove i mišljenja od značaja za izradu Izmena i dopuna Prostornog plana područja posebne namene sistema za vodosnabdevanje „Istočni Srem“ i da iste dostave, u toku trajanja ranog javnog uvida, na adresu Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine, Bulevar Mihajla Pupina broj 16, 21000 Novi Sad.

Pravna i fizička lica pozivaju se da dostave primedbe i sugestije na Materijal za izradu Izmena i dopuna Prostornog plana područja posebne namene sistema za vodosnabdevanje „Istočni Srem“ u pisanom obliku na adresu Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine, Bulevar Mihajla Pupina br. 16, 21000 Novi Sad, u toku trajanja ranog javnog uvida, a najkasnije do 22. maja 2023. godine.

U skladu sa odredbom člana 45. a stav 6. Zakona o planiranju i izgradnji, rani javni uvid obavlja Komisija za javni uvid obrazovana rešenjem Pokrajinskog sekretara za urbanizam i zaštitu životne sredine.

Preuzmite dokumenta:

Tekst javnog uvida

Grafički deo

Materijal za rani javni uvid

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije