• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

grb thumbU skladu sa članom 45a. Zakona o planiranju i izgradnji (“Sl. glasnik RS“, broj 72/09, 81/09, 64/10, 24/11, 121/12, 42/13 - odluka US, 50/13 - odluka US, 98/13 - odluka US, 132/14, 145/14, 83/18, 31/19, 37/19-dr.zakon i 9/20) Odeljenje za urbanizam i građenje Opštinske uprave opštine Stara Pazova objavljuje Rani javni uvid povodom izrade Izmena i dopuna plana generalne regulacije naselja Banovci (Stari Banovci, Novi Banovci, Banovci – Dunav).

Odluka o izradi Izmena i dopuna Plana generalne regulacije naselja Banovci (Stari Banovci, Novi Banovci, Banovci – Dunav), objavljena je u („Službenom listu opština Srema“, broj 7/2021).

Rani javni uvid održaće se u trajanju od 15 dana, od 30. aprila do 17. maja 2021. godine u zgradi Opštinske uprave opštine Stara Pazova, kancelarija broj 21, u Staroj Pazovi, ulica Svetosavska br.11, odnosno objavljen na internet stranici Opštine Stara Pazova.

Odeljenje za urbanizam i građenje, kao nosilac izrade ovog plana, organizuje Rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, mogućim rešenjima za urbanu obnovu, kao i efektima planiranja.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam i građenje, poštom ili putem prijemne kancelarije Opštinske uprave opštine Stara Pazova, u toku trajanja Ranog javnog uvida, zaključno sa 17. majom 2021. godine. Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade plana mogu uticati na planska rešenja.

Preuzmite dokument:

Rani javni uvid

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije