• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA u postupkujavne nabavke male vrednosti za javnu nabavku dobara, maloteretnog lifta nosivosti do 100 kg-red. br. 10/2013Na osnovu člana 55. stav 1. tačka 2) i člana 60. stav 1. tačka 2) Zakona o javnim nabavkama (“Sl. glasnik RS”, br. 124/12), objavljuje POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDA u postupkujavne nabavke male vrednosti za javnu nabavku dobara, maloteretnog lifta nosivosti do 100 kg-red. br. 10/2013.

1. Naziv, adresa, vrsta naručioca i internet stranica naručioca:
Opštinska uprava opštine Stara Pazova, Svetosavska br. 11, Stara Pazova Internet stranica:
http://www.starapazova.rs/

2. Vrsta postupka javne nabavke: javna nabavka male vrednosti.

3. Opis predmeta nabavke, naziv i oznaka iz opšteg rečnika nabavke:
Predmet javne nabavke: nabavka maloteretnog lifta nosivosti do 100 kg, oznaka iz Opšteg rečnika nabavke: 42416120-Teretni liftovi

4. Kriterijum, elementi kriterijuma za dodelu ugovora:
Odluku o dodeli ugovora doneće se primenom ekonomski najpovoljnije ponude sa elementima kriterijuma ponuđena cena i rok isporuke.

5. Način preuzimanja konkursne dokumentacije Konkursna dokumentacija se može preuzeti na sajtu Portal javnih nabavki http://portal.ujn.gov.rs/, na zvaničnom sajtu opštine Stara Pazova http://www.starapazova.rs/ i neposredno kod Naručioca, Opštinska uprava opštine Stara Pazova, Svetosavska br. 11, Stara Pazova, drugi sprat kancelarija 60.

6. Način podnošenja ponude i rok za podnošenje ponude:
Ponuđač ponudu podnosi neposredno ili putem pošte u zatvorenoj koverti ili kutiji, zatvorenu na način da se prilikom otvaranja ponude može sa sigurnošću utvrditi da se prvi put otvara.Ponude sa pripadajućom dokumentacijom, podnose se u zatvorenoj i zapečaćenoj koverti na adresu Naručioca: Opštinska uprava opštine Stara Pazova, Svetosavska 11. Na poleđini koverte mora da se navede naziv i adresa ponuđača broj telefona i ime i prezime osobe za kontakt za naznakom: “Ponuda za javnu nabavku maloteretnog lifta nosivosti do 100 kg. – NE OTVARATI” i broj javne nabavke - JN br. 404-20/13-III Rok za podnošenje ponuda je nakon 20 (dvadeset) dana od dana kada je objavljen poziv za podnošenje ponuda na Portalu Uprave za javne nabavke, odnosno do 12.12.2013. godine do 10,00 časova. Ponuda se podnosi na adresu: Opštinska uprava opštine Stara Pazova, Svetosavska br. 11, Stara Pazova (šalter u prizemlju na adresi naručioca). Blagovremenim će se smatrati sve ponude koje stignu na adresu, do 10,00 časova 12.12.2013, bez obzira na način na koji su poslate. U slučaju da ponudu podnosi grupa ponuđača, na koverti je potrebno navesti da se radi o grupi ponuđača i navesti nazive i adrese svih učesnika u zajedničkoj ponudi.

7. Mesto, vreme i način otvaranja ponuda:
Prispele ponude će biti komisijski otvorene odmah po isteku roka za dostavljanje ponuda dana 12.12.2013. godine u 10,30 časova, u zgradi opštine Stara Pazova, Svetosavska 11, prizemlje, Sala za venčanje. Otvaranju ponuda mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača koji će svoja punomoćja predati Komisiji pre otvaranja ponuda.

8. Uslovi pod kojima predstavnici ponuđača mogu učestvovati u postupku otvaranja ponuda:
Javnom otvaranju ponuda može prisustvovati svako zainteresovano lice. U postupku otvaranja ponuda mogu aktivno učestvovati samo ovlašćeni predstavnici ponuđača. Prisutni ovlašćeni predstavnici ponuđača, dužni su da pre početka javnog otvaranja ponuda, komisiji za javnu nabavku podnesu punomoćje za učešće u postupku otvaranja ponuda, koje glasi na osobu koja prisustvuje otvaranju ponuda, sa brojem, datumom izdavanja, pečatom i potpisom ovlašćenog lica ponuđača. U protivnom prisutna zainteresovana lica ne mogu preduzimati aktivne radnje u postupku otvaranja ponuda.

9. Rok za donošenje odluke o dodeli ugovora:
Odluka o dodeli ugovora biće doneta u roku od 15 (petnaest) dana od dana otvaranja ponuda.

10. Lica za kontakt: Milena Diković i Vladimir Jovanović, Odeljenje za opštu upravu i zajedničke poslove Opštinske uprave opštine Stara Pazova, telefon: 022/363-680 e-mail: milena.dikovic@starapazova.rs, vladimir.jovanovic@starapazova.rs za pravna pitanja i Dušan Antić telefon: 064/802-1456, e-mail: dusanantic@direkcija.com, za tehnička pitanja.

Preuzmite dokumenta:

Obaveštenje o zaključenom ugovoru

Poziv za podnošenje ponuda

Izmena konkursne dokumentacije

Konkursna dokumentacija

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije