• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc ekon savetУ Старој Пазови је дана 07. априла 2022. године са почетком у 11,00 часова, електронским путем, одржана 51. редовна седница Социјално - економског савета општине Стара Пазова.

У циљу припреме седнице Савета, претходно је дана 25. марта 2022. године одржана 14 седница Радне групе СЕС-а за борбу против сиве економије и рада на црно и 39. седница Колегијума СЕС-а је одржана дана 04. априла 2022. године.

На 51.седници СЕС-а је консензусом усвојен Записник са 50. седнице СЕС-а, и Акциони план рада Радне групе СЕС-а за 2022. годину.

Савет је разматрао и усвојио Предлог Листе категорија архивске грађе и документарног материјала СЕС-а са роковима чувања.

Разматран је и усвојен предлог општег акта - Правилника о начину евидентирања, класификовања, архивирања и чувања архивске грађе и документарног материјала.

Разматран је и усвојен предлог Правилника о начину евидентирања, заштите и коришћења електронских докумената.

Наведена општа акта СЕС-а у форми предлога бити ће упућена надлежном Историсјком архиву Срема у Сремској Митровици, на преглед и давање сагласности ради примене истих у даљем раду Савета.

Савет је одредио одговорно стручно лица за заштиту архивске грађе и документарног материјала и поступање са архивском грађом и документарним материјалом.

За седницу није постигнут консензус социјалних партнера у Савету, да се разматра предлог Већа ССС за општину Стара Пазова, који се односио на подршку захтеву запослених у установама културе за исплату солидарне помоћи, тако да ово питање није разматрано на 51. седници Савета.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije