• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc ekon savetДана 18.05.2020. године са почетком у 11,00 часова, у Старој Пазови, одржана је 12. седница Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно, Социјално - економског Савета општине Стара Пазова.

Седница Радне групе раније је заказана за 18. март 2020. године, али је одложена због увођења ванредног стања и ситуације настале појавом вируса Цовид-19.

Ценећи и поштујући препоруке за примену строгих превентивних мера, и поновљена седница заказана у новом термину је одржана електронским путем.

На седници је разматран и једногласно усвојен Записник са 11. седнице Радне групе.

Разматран је Извештај о раду и извршењу Акциног плана рада Радне групе у 2019. години. Није било примедби и Извештај је усвојен консензусом.

У Предлогу Плана рада за 2020. годину разматране су могуће активности за даљи рад, а акцент у раду је стављен на континуирано превентивно деловање и едукацију, указивањем на појаве ,,сиве економије и рада на црно,, у нашем друштву и на штетне последице истих.

Предлог Акционог Плана рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно за 2020. годину, од стране Радне групе је усвојен, а Социјално-економски савет општине Стара Пазова, ће овај предлог Акционог плана рада разматрати и донети одговарајући закључак на наредној седници СЕС-а.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић

Председавајући Радне групе:
Бошко Совиљ

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije