• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetБрој: Сл/2017.
Дана, 12.09.2017. године.

На позив Агенције за привредни развој града Модриче – Република Српска, представници социјалних партнера у Социјално економском савету општине Стара Пазова посетили су Сајам привреде који је одржан 08. и 09. септембра.

У делегацији су по Одлуци Савета били: Јово Бијелић и Владимир Ћулаја испред Уније послодаваца Старе Пазове, Драгана Стојковић-Барјактаревић испред Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова, Нада Стојанац испред локалне управе општине Стара Пазова и Миленко Вучиновић секретар Социјално економског савета општине Стара Пазова.

Сарадња на привредном нивоу и учешће на привредним манифестацијама између града Модрича и општине Стара Пазова траје осам година и ове године се очекује учешће представника Регионалне Агенције за привредни развој Модриче, који ће представити привреду своје општине на предстојећем Регионалном сајму привреде у Новој Пазови.

Таква сарадња на нивоу општина и удружења предузетника и привредника постоји и са градовима Добој и Бањалука из Републике Српске , као и Параћина и Ћуприје из Републике Србије.

Секретар Савета:
Миленко Вучиновић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije