• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetДана 01.03.2017. године са почетком у 14:30 часова, у малој сали Беле зграде у Старој Пазови, одржана је 9. седница Радне групе Социјално економског Савета општине Стара Пазова за борбу против сиве економије и рада на црно.

Након усвајања Записника са 8. седнице Радне групе, усвојен је Извештај о раду и утрошку средстава за рад у протеклој 2016. години.

На седници је усвојен предлог Акционог Плана рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно за 2017. годину.

У циљу едукације грађана и привреде, о значају сузбијања сиве економије и мотивацији за поштовање прописа, планирају се наступи у локалним медијима у сарадњи са Националном алијансом за локални економски развој.

Планира се и одржавање Јавне трибине на тему : "Сива економија и рад на црно" ради подизања свести грађана о штетним последицама сиве економије и потреби њиховог укључивања у свеукупну борбу на њеном сузбијању.

Предлог акционог Плана рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно за 2017. годину, разматрати ће Социјално-економски Савет општине Стара Пазова на наредној седници Савета.

СЕКРЕТАР САВЕТА
Миленко Вучиновић с.р

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ РАДНЕ ГРУПЕ
Бошко Совиљ с.р

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije