• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetДана 11.01.2016. године у Старој Пазови је одржана 14. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

На седници је разматран и усвојен Записник са 13. седнице Колегијума.
Разматран је и Предлог Записника са 13. седнице Социјално-економског Савета, и упућен на разматрање и усвајање на наредној седници СЕС-а.

Колегијум је разматрао питања која ће бити на дневном реду 14. седнице Савета, као и дописа који је Савету упутило Општинско веће Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова, који се односи на примену Закона о изменама и допунама Закона о буџетском систему, за Предшколску установу „Полетарац”.

Колегијум је једногласно подржао Иницијативу већа Савеза самосталних синдиката општине Стара Пазова и упутио је за расправу и одлучивање на седници Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

Разматран је предлог Уговора о пружању књиговодствених услуга СЕС-у за 2016. годину и дато позитивно мишљење. Предлог Уговора се упућује за расправу и одлучивање на наредној седниоци Савета.

Усаглашен је термин одржавања наредне седнице Социјално-економског Савета. Седница ће се одржати дана 29. јануара 2016. године са почетком у 16:00 часова. На седници ће бити донета Одлука о разрешењу председавајућег и заменика председавајућег СЕС-а за протекли мандатни период у 2015. години, и Одлука о именовању председавјућег и заменика председавајућег Социјално-економског Савета општине Стара Пазова за 2016. годину.

Секретар савета:
Миленко Вучиновић с.р.

Председавајући савета:
Јово Бијелић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije