• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc-ekon-savetДана 26.03.2015. године у Старој Пазови је одржана 10. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова.

На седници је усвојен Записник са 9. Седнице Колегијума и разматран предлог Записника са 10. Седнице Социјално-економског Савета.

Колегијум је разматрао питања која ће бити на дневном реду 11. седнице Савета. Колегијум је разматрао допис који је Савету упутило Општинско веће општине Стара Пазова. У прилогу је Савету достављено мишљење Општинског правобраниоца општине Стара Пазова о статусу имовине општине Стара Пазова која је дата на управљање ,,Рекреатурс,, а.д. из Београда. Ово питање наћи ће се на дневном реду предстојеће седнице СЕС-а, која ће се одржати у априлу 2015. године. Претходно ће се обавити разговор са Ј.П. Општинска стамбена агенција и по потреби позвати одговарајућег представника на седницу.

Савез самосталних синдиката општине Стара Пазова, као социјални партнер у Савету је делегирао питања о којима ће расправљати Савет. Колегијум Савета је оставио рок до 05. априла 2015. године, социјалним партнерима Унији послодаваца и локалној управи, за делегирање тема о којима ће расправљати Савет.

Дана 10. марта 2015. године, одржана је 7. седница Радне група за борбу против сиве економије и рада на црно. На истој је поднесен Извештај о раду у 2014. години и уручена Публикација о раду, која је штампана у складу са Акционим Планом рада Радне групе. Чланови Радне групе су активно учествовали у креирању Плана рада и активностима усмереним на реализацију активности из Плана рада Радне групе за 2015. годину.

СЕКРЕТАР САВЕТА
Миленко Вучиновић с.р

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ САВЕТА
Јово Бијелић с.р

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije