• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Одржана је Јавна трибина на тему: Сива економија и рада на црноДана 09. октобра 2014. године одржана је Јавна трибина на тему: "Сива економија и рада на црно" коју је организовао Социјално-економски Савет општине Стара Пазова. Трибина је одржана на комплексу базена у Новој Пазови, у оквиру Регионалног сајма привреде са почетком у 14,30 часова.

Уводно обраћање и резултате коју су добијени након спроведене Анкете међу запосленима и незапосленима на подручју општине Стара Пазова, учесницима је предочила Марина Љубинковић, председавајућа СЕС-а општине Стара Пазова.

Гости Јавне трибине били су: Драган Радовић - испред Уније послодаваца Србије, Раде Којић - испред Пореске управе Републике Србије, Горан Мацура - испред Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије, Владан Танасић - испред Министарства за рад,запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије и Томислав Стајић - испред Савеза самосталних синдиката Војводине.

Наведени учесници су на тему "Сива економија и рад на црно" одржали презентације са становишта институција из којих долазе и које представљају.

Јавној трибини присуствовали су и Чеданка Андрић, секретар Републичког Социјално-економског Савета, Милина Тушјак, секретар Покрајинског Социјално-економског Савета и представници Твининг пројекта "Унапређење социјалног дијалога" из Републике Словачке.

Након презентације учесници Трибине, покренули су дискусију о одређеним питањима које су упутили и добили одговарајуће одговоре од стране предавача.

Рад трибина закључен је у 16,30 часова.

СЕКРЕТАР САВЕТА
Миленко Вучиновић с.р.

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ САВЕТА:
Марина Љубинковић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije