• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Oдржана 6 седница Социјално-економског Савета општине Стара ПазоваДана 19. јуна 2014. године у Старој Пазови је одржана 4. седница Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно Социјално-економског Савета општине Стара Пазова. Седница је одржана у Белој згради, Словенски трг бб, у Старој Пазови са почетком у 10,00 часова.

На Седници je разматран и усвојен Записник са 3. седнице Радне групе одржане 06. марта 2014. године.

На седници су расправљане активности на спровођењу Акционог Плана рада Радне групе, и костатовано да је проведена Анкета о сивој економији међу запосленима, послодавцима и незапосленима и да се врши упоредна анализа података добијених провођењем Анкете, чији резултати ће бити презентовани након урађене Анализе.

Након расправе је донет став да се Јавна трибина на тему ,,Сива економија и рад на црно,, одржи у Старој Пазови у месецу септембру ове године и да се по могућности обезбеде предавачи испред Уније послодаваца Србије, Савеза самосталног синдиката Србије, Републичког инспектората за трговину и Републичке Управе јавних прихода. За реализацију ових активности очекујемо помоћ од стране Социјално-економског Савета Републике Србије.

Од стране социјалног партнера ССС општине Стара Пазова, као предлагача Иницијативе за корекцију издвајања висине финансијске помоћи незапосленим трудницама и породиљама, дата је писмена сагласност да се иста одложи за неку од следећих седница Савета. Иста је достављена Општинском већу. Приликом доношења сагласности уважени су аргументи наведени у предлогу за одлагање покренуте иницијативе, који је предлагачу упутила председавајућа Савета.

СЕКРЕТАР САВЕТА: Миленко Вучиновић с.р.

ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ САВЕТА: Марина Љубинковић с.р.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije