• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Саопштење за јавност са  4. седнице Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара ПазоваДанас је у Старој Пазови одржанa 4. седница Колегијума Социјално-економског Савета општине Стара Пазова. На седници је разматрана Иницијатива Социјално-економског Савета о отварању расправе о квалитету, цени и начину плаћања испорученог гаса за потрошаче са подручја општине од стране локалног дистрибутера ,,Гас-Феромонт,,. Договорено је да ова Тема буде уврштена на Дневни ред наредне седнице СЕС-а, на коју ће бити позвани и представници свих месних заједница као уговарачи испоруке гаса, представник ,,Гас-Феромонт,, као локалног дистрибутера и представник локалне управе.

Колегијум Савета је разматрао Нацрт Акционог плана рада Радне групе за борбу против сиве економије и рада на црно и предложио да га Савет усвоји на наредној седници.

Утврђен је предлог Дневног реда за седницу Социјално-економског Савета општине Стара Пазова, и утврђен датум одржавања седнице за 31. јануар 2014. године.

Социјално-економски Савет ће на седници разматрати и разрешење председавајућег и заменика председавајућег СЕС-а за протекли мандатни период 2013. године и именовање председавајућег и заменика председавајућег СЕС-а за 2014 годину.

СЕКРЕТАР САВЕТА
Миленко Вучиновић с.р

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije