• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

Друга Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара ПазоваДанас је у Старој Пазови одржана 2. Седница Колегијума Социјално-економског Савета Општине Стара Пазова. На седници су разматрана питања из области рада СЕС-а општине Стара Пазова. Донет је предлог ребаланса Финансијског плана СЕС-а за 2013. годину и прослеђен Одељењу за буџет општине Стара Пазова.

Разматрана су питања реализације договореног са претходне седнице Социјално-економског Савета одржане дана 12. априла 2013. године и констатовано је да социјални партнер локална управа није одговорила на препоруке и закључке који су упућени са седнице Савета а који су усвојени на седници концензусом.

Апелује се још једном, да питања која су покренута и достављена на разматрање локална управа расправи на седници Скупштине општине, односно седници Општинског већа, и да о донетим одлукама писменим путем обавести овај Савет и на тај начин му омогући реализацију договореног.

Разматрано је питање рада "Радне групе СЕС- за борбу против рада на црно и сиве економије" и закључено да се ради формирања и доношења Програма рада исте, упути још једном апел Начелништву за привреду у општине, Пореској управи, Тржишној инспекцији и Инспекцији рада да именују свог представника у састав Радне групе, а према закључку који им је упућен писаним путем у првој половини маја 2013. године.

Секретар Савета Миленко Вучиновић

Председавајући Савета Раде Ерцег

Преузмите документ саопштења

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije