• Facebook page
  • Twitter page
  • YouTube page
  • RSS
  • Mapa sajta

Opštinska uprava Opštine Stara Pazova, ul. Svetosavska 11, 22300 Stara Pazova

Opština Stara Pazova, Srem, Vojvodina - zvanična stranica

Zvanična prezentacija Opštine Stara Pazova

soc ekon savetU Staroj Pazovi je dana 07. aprila 2022. godine sa početkom u 11,00 časova, elektronskim putem, održana 51. redovna sednica Socijalno - ekonomskog saveta opštine Stara Pazova.

U cilju pripreme sednice Saveta, prethodno je dana 25. marta 2022. godine održana 14 sednica Radne grupe SES-a za borbu protiv sive ekonomije i rada na crno i 39. sednica Kolegijuma SES-a je održana dana 04. aprila 2022. godine.

Na 51.sednici SES-a je konsenzusom usvojen Zapisnik sa 50. sednice SES-a, i Akcioni plan rada Radne grupe SES-a za 2022. godinu.

Savet je razmatrao i usvojio Predlog Liste kategorija arhivske građe i dokumentarnog materijala SES-a sa rokovima čuvanja.

Razmatran je i usvojen predlog opšteg akta - Pravilnika o načinu evidentiranja, klasifikovanja, arhiviranja i čuvanja arhivske građe i dokumentarnog materijala.

Razmatran je i usvojen predlog Pravilnika o načinu evidentiranja, zaštite i korišćenja elektronskih dokumenata.

Navedena opšta akta SES-a u formi predloga biti će upućena nadležnom Istorisjkom arhivu Srema u Sremskoj Mitrovici, na pregled i davanje saglasnosti radi primene istih u daljem radu Saveta.

Savet je odredio odgovorno stručno lica za zaštitu arhivske građe i dokumentarnog materijala i postupanje sa arhivskom građom i dokumentarnim materijalom.

Za sednicu nije postignut konsenzus socijalnih partnera u Savetu, da se razmatra predlog Veća SSS za opštinu Stara Pazova, koji se odnosio na podršku zahtevu zaposlenih u ustanovama kulture za isplatu solidarne pomoći, tako da ovo pitanje nije razmatrano na 51. sednici Saveta.

одштампај чланак пошаљи чланак на имејл адресу

Zvanična Facebook stranica opštine Stara Pazova

Opštinski newsletter

Ukoliko želite da primate mesečne novosti i obaveštenja iz Opštine Stara Pazova, prijavite se na opštinski newsletter. Unesite Vaše ime i adresu Vaše elektronske pošte:

Učestvujte u anketi

Da li pratite konkurse koji se objavljuju na zvaničnoj internet stranici Opštine?

Sajam privrede

Kancelarija za brze odgovore Opštine Stara Pazova

Poslovni portal Opštine Stara Pazova

Fondacija Pazova za najugroženije